aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκέφτεται αλλαγές σε χαφ και επίθεση

Σκέφτεται αλλαγές σε χαφ και επίθεση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την Αλκή Ορόκλινη αντιμετωπίζει αύριο βράδυ (20:00) η Ανόρθωση στο γήπεδο «Αμμόχωστος» με μοναδικό στόχο να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν. Ο Ρόνι Λέβι προσανατολίζεται στο να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, όχι πολλές και με στόχο να διορθωθούν κάποια πράγματα τα οποία δεν άρεσαν.

Όπως για παράδειγμα η κυκλοφορία στη μεσαία γραμμή, όπου οι Βίκτορ και Σιβού δεν είχαν και την καλύτερη συνεργασία (στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα) και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν βοήθησαν καθόλου στο ανασταλτικό κομμάτι ή να προσδώσουν ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας εκεί που έπρεπε. Γι’ αυτό είναι πιθανό, ο προπονητής να δώσει φανέλα βασικού στον Βούλγαρο Γκάντσεφ, που είναι παίκτης με καλά τρεξίματα.

Μία άλλη κίνηση που ίσως κάνει ο Λέβι αφορά την επιθετική γραμμή. Αν θα χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα ο Σισέ σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει κάποιος έξω. Καμαρά και Παλάνκα είναι οι κυριότεροι υποψήφιοι χωρίς να είναι δεδομένη η οποιαδήποτε αλλαγή στην επιθετική γραμμή. Ο Καρλίτος δεν είναι 100% έτοιμος και γι’ αυτό ο Λέβι δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Θα τον αφήσει να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται στη διακοπή.

Το σίγουρο είναι ότι η Ανόρθωση δεν έχει περιθώρια για άλλη γκέλα, μετά από αυτή της πρεμιέρας. Μπορεί οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία να έχουν λίγη πίεση για το αποτέλεσμα, όμως είναι λογικό να υπάρχει αυτή η πίεση σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους.  Το ιδανικό για την «Κυρία» θα είναι να συνδυάσει καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο. Αυτό όμως που προέχει για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι να κερδίσει και να αρχίσει να αποκτά ψυχολογία ώστε αγωνιστική με αγωνιστική να παρουσιάζει την απαιτούμενη βελτίωση.

Τέλος, μαζική αναμένεται να είναι και πάλι η παρουσία των φίλων της Ανόρθωσης και στο παιχνίδι με την Αλκή. Όπως και κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και πάλι στο «Αμμόχωστος», έτσι και αύριο, οι φίλοι της «Κυρίας» ετοιμάζονται να γεμίσουν την κερκίδα που θα τους παραχωρηθεί και να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη. Η Αλκή είναι μία επικίνδυνη και φιλόδοξη ομάδα, όπως έδειξε στην πρεμιέρα.

Η Ανόρθωση θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρει το τρίποντο. Ο κόσμος θα παίξει το δικό του καταλυτικό ρόλο σε όλο αυτό και θα είναι σημαντική η στήριξη που θα δώσει σε όλο το 90λεπτο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Ισραηλινός τεχνικός, πολλές φορές στις δηλώσεις του κάνει αναφορά στον κόσμο, καθώς θεωρεί ότι αν είναι κοντά οι φίλοι της ομάδας είναι πολύ πιο εύκολο να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ