aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκέμπρι: «Αυτό είναι το μυστικό μας...» (video)

Σκέμπρι: «Αυτό είναι το μυστικό μας…» (video)

Ο Αντρέ Σκέμπρι μίλησε χθες το βράδυ μετά το τέλος του αγώνα με την Αταλάντα και αναφέρθηκε στο παιχνίδι, το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον αγώνα με τη Λιόν.

Για το ματς με την Αταλάντα: «Αξίζαμε περισσότερο από ένα βαθμό σήμερα. Δεν νομίζω πως υπήρχε πέναλτι. Ο διαιτητής ήταν αυστηρός σε αυτή τη φάση. Υπάρχει ακόμα ελπίδα και ακόμα πιστεύω πως μπορούμε. Στα χαρτιά η Λιόν είναι μια πολύ δυνατή ομάδα όμως ακόμα όλα είναι πιθανά. Από την άλλη έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή και αυτό έχουμε προτεραιότητα, αφού όπως όλοι ξέρουν στόχο μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θα πάμε να δώσουμε τα πάντα»

Για το ότι ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό όπως και με τη Λιόν: «Το μυστικό είναι πως έχουμε μεγάλο ταλέντο, έχουμε περισσότερους από 11 παίκτες. Οποιοσδήποτε από τους παίκτες μας μπορεί να κάνει τη διαφορά, ακόμα και όσοι προέρχονται από τον πάγκο. Έχουμε αποφασιστικότητα, είμαστε τακτικά πειθαρχημένοι και παλεύουμε μέχρι τέλους. Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν τα παρατάμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ