aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκάνε χρήμα οι Τούρκοι για Σάλαϊ, επίσημη προσφορά στον Απόλλωνα

Σκάνε χρήμα οι Τούρκοι για Σάλαϊ, επίσημη προσφορά στον Απόλλωνα

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσέ για απόκτηση του Ατίλα Σάλαϊ φαίνεται πως πήρε… σάρκα και οστά ή για να ακριβολογούμε επίσημο χαρακτήρα. Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι  «TRT» η Φενέρμπαχτσε κατέθεσε επίσημη προσφορά στον Απόλλωνα για απόκτηση του Ούγγρου αμυντικού.

Την είδηση επιβεβαιώνει και η φημισμένη τουρκική ιστοσελίδα «hurriyet», ενώ αναδημοσιεύεται και από άλλα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας. Δεν γίνεται αναφορά στο ποσό που προσφέρει η τουρκική ομάδα γι’ απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Μένει να διαφανεί η αντίδραση του Απόλλωνα στην πρόταση της Φενέρμπαχτσε. Οι τουρκικές ομάδες ρίχουν χρήμα στο μετεγγραφικό παζάρι και εφόσον ικανοποιήσουν τη διοίκηση Νίκου Κίρζη δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις. Θυμίζουμε πως ο Απόλλωνα αγόρασε τον Σάλαϊ έναντι 350.000 ευρώ.

«Δυσκολεύομαι να απαντήσω. Ο στόχος μου είναι να πάω σταδιακά στο επόμενο επίπεδο. Σίγουρα θέλω να παίξω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου», ήταν η απάντηση του Ατίλα Σάλαϊ μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ