aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκάνδαλο στην εθνική Σουηδίας! Γυναίκα κατήγγειλε παρενόχληση από διεθνείς

Σκάνδαλο στην εθνική Σουηδίας! Γυναίκα κατήγγειλε παρενόχληση από διεθνείς

Πρώην υπάλληλος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σουηδίας κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να τους κατονομάσει.

Πρόκειται για την Γκουνίλα Αξέν, πρώην παίκτρια και πρώην υπεύθυνη ανάπτυξης της σουηδικής Π.Ο. από το 2003 μέχρι το 2010.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε και έχουν προκαλέσει σάλο, τρεις ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της χώρας παρενοχλούσαν όχι μόνο την ίδια, αλλά και άλλες γυναίκες υπαλλήλους της Ομοσπονδίας.

Η Αξέν κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες έστελναν στις γυναίκες φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων τους και τους ζητήσαν να κάνουν σεξ μαζί τους.

Τόσο ο πρώην πρόεδρος όσο και ο πρώην γενικός γραμματέας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σουηδίας δήλωσαν άγνοια για το θέμα τονίζοντας ότι ουδέποτε είχαν ενημερωθεί σχετικά για θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Στο χώρο του ποδοσφαίρου υπάρχουν διάφοροι τύποι ανθρώπων και δεν αποκλείω να συνέβησαν αυτά που καταγγέλλει. Ωστόσο, δεν είχα ιδέα σχετικά, ούτε ανακατεύτηκα ποτέ σε κάτι τέτοιο» τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Λαρς – Άκε Λάγκρελ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ