aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκάνδαλο με ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σκάνδαλο με ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νέο σκάνδαλο με ποδοσφαιριστή να απατάει τη σύντροφό του στην Αγγλία. «Κατηγορούμενος» στην υπόθεση ο 25χρονος άσος της Γιουνάιτεντ, Τζέσι Λίνγκαρντ. Η «Sun» γράφει πως η χυμώδης Λεόνι Μπόρεκ, μητέρα ενός παιδιού, είναι η γυναίκα με την οποία ο Λίνγκαρντ απάτησε την πανέμορφη σύντροφό του, Τζένα Φρουμς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σκανδαλοθηρικού μέσου, ο Λίνγκαρντ συνευρεθεί ερωτικά με την Μπόρεκ μερικές ώρες μετά την ήττα των «Κόκκινων Διαβόλων» από τη Σίτι! Ο Λίνγκαρντ κανόνισε σεξ με την Μπόρεκ που είναι και οπαδός της ομάδας του μέσω των social media και για να την ευχαριστήσει της άφησε ένα ζευγάρι παπούτσια του με υπογραφή.

Η Μπόρεκ αποκάλυψε επίσης ότι μαζί με τον Λίνγκαρντ ήταν και ο Ράσφορντ. Αμφότεροι έτρωγαν πίτσα και έβλεπαν ποδόσφαιρο, πίνοντας λικέρ. Στη συνέχεια ο στράικερ της Μάντσεστερ έφυγε και η όμορφη γυναίκα ήρθε σε επαφή με τον Λίνγκαρντ τρεις φορές εκείνη την ημέρα!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα η αντίδραση της Φρουμς. Ο λόγος; Διότι το μοντέλο κάθε τρεις και λίγο «ανεβάσει» στο instagram φωτογραφίες του 25χρονου, γράφοντας πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

H σύντροφος του Λίνγκαρντ:

Expectation Vs. Reality ? ?: @fashionnova

A post shared by Jena (@jenafrumes) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ