aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκάει «βόμβα» με τον Αντόνιο Κόντε;

Σκάει «βόμβα» με τον Αντόνιο Κόντε;

Η μουρμούρα ξεκίνησε αρκετά νωρίς φέτος στην Τσέλσι. Μετά τις δύο ήττες των μπλε σε ισάριθμα παιχνίδια από Μπέρνλι και Άρσεναλ σε πρωτάθλημα και FA Community Shield αντίστοιχα, το κλίμα για τον Αντόνιο Κόντε είναι βαρύ. Τα αγγλικά μέσα μάλιστα, μίλησαν ακόμα και για πρόθεση του Αμπράμοβιτς να απολύσει τον Αντόνιο Κόντε! Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ακόμα πως οι ιδιαίτερα δαπανηρές μεταγραφικές κινήσεις που ζητά ο Ιταλός τεχνικός, δεν βοηθούν την κατάσταση, ενώ υπάρχουν ήδη και υποψήφιοι αντικαταστάτες!

Πρώτο φαβορί για να πάρει τη θέση του είναι ο πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, ο οποίος έχει ήδη μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της Τσέλσι. Ένα άλλο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Λουίς Ενρίκε. Ωστόσο το επίπεδο των αγγλικών του πρώην προπονητή της Μπαρσελόνα δεν είναι ικανοποιητικό. Θα πρέπει ωστόσο να θυμίσουμε ότι πέρσι, τέτοιο καιρό, ανάλογες εικασίες που ήθελαν τον Κόντε να φεύγει πριν από την ώρα του, είχαν δει το φως της δημοσιότητας και στο τέλος της χρονιάς όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ