aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σκάει» 90 εκατομμύρια ευρώ για Λεμάρ η Άρσεναλ!

«Σκάει» 90 εκατομμύρια ευρώ για Λεμάρ η Άρσεναλ!

Ο διακαής πόθος του Αρσέν Βενγκέρ είναι ο Τόμας Λεμάρ, ο Αλσατός τεχνικός ετοιμάζει νέα πρόταση για να πείσει τους Μονεγάσκους. Συγκεκριμένα, προσφέρει στην ομάδα του Ζαρντίμ το τρελό ποσό των 90 εκατομμυρίων ευρώ για να μετακομίσει ο 21χρονος επιθετικός στο Λονδίνο.

Η Άρσεναλ για να μπορέσει να βρει αυτά τα χρήματα σκέφτεται να πουλήσει κάποιους παίκτες που δεν έχουν κομβικό ρόλο μέσα στην ομάδα.

Για την ακρίβεια, οι «κανονιέρηδες» σκέφτονται να πουλήσουν τον Σέζνι (αγωνίζεται δανεικός στη Ρόμα και τον θέλει η Γιουβέντους) και τον Λούκας Πέρεθ. Τα χρήματα που ελπίζουν να πάρουν από αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές θέλουν να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο ποσό που θέλουν να δώσουν στη Μονακό για τον Τόμας Λεμάρ.

Ο 21χρονος Γάλλος επιθετικός αγωνίζεται στη Μονακό από το 2015 και σε 60 συμμετοχές μετράει 14 γκολ. Ο Αρσέν Βενγκέρ ετοιμάζεται να κάνει και 3η πρόταση στη Μονακό για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή και αυτή τη φορά ελπίζει οι Μονεγάσκοι να τη δεχτούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ