aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣιβού στο «Goal»: «Όταν είδα την μπάλα να έρχεται είπα…» (video)

Σιβού στο «Goal»: «Όταν είδα την μπάλα να έρχεται είπα…» (video)

Το «μαγικό» γκολ του Αμπντουλαΐ Σιβού στο ματς με τον Ερμή «έκλεψε» την παράσταση.

Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης μίλησε αποκλειστικά στο «Goal» για το γκολ-ποίημα, το οποίο χαρακτήρισε ως το κορυφαίο στην καριέρα του, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας αλλά και το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις.

Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι πρώτιστος στόχος της Ανόρθωσης είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα και μετά το κύπελλο.

Σιβού, συγχαρητήρια για τη νίκη σας απέναντι στον Ερμή. Δεν θα μπορούσα να μην αρχίσω τη συνομιλία μας με το γκολ που πέτυχες. Ήταν εξαιρετικό. Ήταν το καλύτερο στην καριέρα σου; «Ναι, νομίζω ήταν το καλύτερο γκολ που πέτυχα στην καριέρα μου».

Τι σκέφτηκες βλέποντας την μπάλα να έρχεται προς το μέρος σου; «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να δουλεύεις και να προσπαθείς για το καλύτερο. Όταν είδα την μπάλα να έρχεται είπα, εντάξει, ας το δοκιμάσω. Ήξερα ότι ήμουν σε καλό σημείο για να σκοράρω και πήρα το ρίσκο να το δοκιμάσω».

Τέσσερα γκολ σ’ ένα ματς για την Ανόρθωση, για πρώτη φορά φέτος. Κάτι αλλάζει; «Φυσικά και κάτι αλλάζει. Ξέρουμε πού θέλουμε να βρεθούμε και αν δεν κερδίζαμε το ματς με τον Ερμή δεν θα μπορούσαμε να είμαστε εκεί, έτσι αποφασίσαμε να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Έως τώρα, αγωνίστηκες ως κεντρικός αμυντικός, ανασταλτικός μέσος και τώρα ως δεξί μπακ. Σου αρέσει αυτή η θέση; «Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσω να προσφέρω αυτά που ζητά από μένα ο προπονητής μου. Εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να δώσω αυτά που θέλει».

Η ομάδα τις τελευταίες βδομάδες είχε κάποιες δύσκολες στιγμές. Τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα, με τον νέο πρόεδρο και τους νέους ποδοσφαιριστές; «Είναι λίγο διαφορετικά. Είδατε και στα τελευταία παιχνίδια πώς παίξαμε. Τώρα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε πιο οργανωμένοι. Περάσαμε άσχημες στιγμές».

Ποιος είναι ο στόχος της Ανόρθωσης. Έχετε προτίμηση, θέση στην πρώτη εξάδα ή το κύπελλο; «Και τα δύο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να μπούμε στην πρώτη εξάδα γιατί η Ανόρθωση επιβάλλεται να είναι στις κορυφαίες ομάδες. Το να παίζουμε στα χαμηλά δεν είναι καλό. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Μας ενδιαφέρει και το κύπελλο, αλλά πρώτα θέλουμε να μπούμε στην πρώτη εξάδα».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της Ανόρθωσης; «Ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Ελπίζουμε να συνεχίσουν να μας ακολουθούν γιατί χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αν συνεχίσουν να μας στηρίζουν θα είμαστε εκεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ