aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣήμερα ξεκαθαρίζουν πολλά

Σήμερα ξεκαθαρίζουν πολλά

Στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ αναμένεται να υπάρξει εικόνα για τους τραυματίες και τι θα γίνει ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Χθες ανέβασαν λίγο ρυθμούς, αλλά ακόμη δεν μπήκε κάποιος σε φουλ πρόγραμμα, έτσι όλοι τους είναι αμφίβολοι.

Δεδομένη είναι η απουσία του Ακοράν, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για τους Τρισκόφσκι, Σάστρε, Γιάννου, Μοϊσόφ και Αναστασίου. Όποιοι προπονηθούν σήμερα χωρίς ενοχλήσεις θα υπολογίζονται, διαφορετικά δύσκολα θα είναι στο πλάνο του Ιδιάκεθ. Ευχή όλων στην ΑΕΚ να μην προκύψει και κάποιος άλλος τραυματισμός που θα μεγαλώσει για μία ακόμη φορά τη λίστα με τις απουσίες.

Πάντως, αν λείψει ο Τρισκόφσκι, θα είναι τεράστιο πλήγμα. Όχι μόνο γιατί είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά γιατί στις τέσσερις από τις πέντε ήττες που έχει η ΑΕΚ από τη Νέα Σαλαμίνα τα τελευταία χρόνια απουσίαζε ο Τρισκόφσκι. Επομένως δεν είναι καθόλου καλό σημάδι για τον ίδιο και την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ