aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣήμερα ξεκαθαρίζει για Μέσι εν όψει clasico

Σήμερα ξεκαθαρίζει για Μέσι εν όψει clasico

Ο Λιονέλ Μέσι θα εξεταστεί σήμερα για να διαπιστωθεί αν ο τραυματισμός που υπέστη στον αγώνα του Σαββάτου με τη Βαλένθια θα τον κρατήσει εκτός από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου την Τετάρτη απέναντι στη Ρεάλ στο «Καμπ Νου».

Η κατάσταση του Αργεντινού φορ δεν φαίνεται ιδιαίτερα ανησυχητική, καθώς έχει έναν μυϊκό σπασμό, ωστόσο το ιατρικό τιμ θα αποφανθεί αν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

Για την «Μπάρτσα» ο Φεβρουάριος είναι κρίσιμος μήνας, καθώς πέρα από τους δύο ημιτελικούς Κυπέλλου, υπάρχει ένα ακόμη clasico για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας αναμετρήσεις με Μπιλμπάο και Σεβίλλη, καθώς και το πρώτο ματς των «16» του Champions League με τη Λιόν.

Το Κύπελλο θεωρείται ιεραρχικά ο τρίτος στόχος για την Μπαρτσελόνα και επειδή πρόκειται για τον πρώτο ημιτελικό, αν ο «Λέο» δεν είναι 100% έτοιμος και δίχως κίνδυνο υποτροπής, δεν πρόκειται να ριχτεί στη μάχη.

Σήμερα επίσης θα διαφανεί αν θα επανέλθει ο Ουσμάν Ντεμπελέ μετά από απουσία δύο εβδομάδων, μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ