aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣήμερα οι εξετάσεις του Γκερέιρο για την Ντόρτμουντ

Σήμερα οι εξετάσεις του Γκερέιρο για την Ντόρτμουντ

Την πέμπτη της καλοκαιρινή μεταγραφή θα πραγματοποιήσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η Μπορούσια Ντόρτμουντ, εντός των προσεχών ωρών.

Όπως αποκάλυψε η «Equipe», ο Ράφαελ Γκερέιρο θα υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις στο Παρίσι για λογαριασμό των Βεστφαλών και αν όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται να υπογράψει και το τετραετές συμβόλαιό για το οποίο έχει συμφωνήσει με τον γερμανικό σύλλογο. Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λοριάν έχουν συμφωνήσει έναντι 12 εκατ. ευρώ, με τους Γάλλους να κρατάνε και ποσοστό 20% για ενδεχόμενη μεταπώλησή του στο μέλλον

Ο Γκερέιρο, γεννημένος στη Γαλλία πριν από 23 χρόνια από Πορτογάλο πατέρα και Γαλλίδα μητέρα, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και φέτος είχε 41 συμμετοχές με 3 γκολ, ενώ τώρα βρίσκεται με την Πορτογαλία στα γήπεδα της Γαλλίας για το Euro 2016.

Εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, θα είναι η πέμπτη φετινή για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, η οποία έχει ενισχυθεί ήδη με τους Μικέλ Μερίνο (19 ετών, 4 εκατ., χαφ από Οσασούνα), Ουσμάν Ντεμπελέ (19 ετών, 8 εκατ., εξτρέμ από Ρεν), Μαρκ Μπάρτρα (25 ετών, 8 εκατ., στόπερ από Μπαρτσελόνα), Σεμπάστιαν Ρόντε (25 ετών, 13 εκατ., χαφ από Μπάγερν Μονάχου) και Εμρέ Μορ (18 ετών, 9.5 εκατ., εξτρέμ από Νόρτζελαντ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ