aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣιμεόνε: «Θα δείτε έναν Ντιέγκο Κόστα πεινασμένο και με όραμα την επόμενη σεζόν»

Σιμεόνε: «Θα δείτε έναν Ντιέγκο Κόστα πεινασμένο και με όραμα την επόμενη σεζόν»

Για την υπόθεση Ντιέγκο Κόστα και την απόφασή του να μην προπονηθεί χθες, μίλησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Εϊμπάρ για το πρωτάθλημα. Ο Ισπανοβραζιλιάνος, φέρεται να διαμαρτυρήθηκε με αυτό τον τρόπο γιατί θεώρησε ότι δεν βρήκε στήριξη από την ομάδα του μετά την επιβολή ποινής σε αυτόν οκτώ αγωνιστικών για την αποβολή του στο ματς με τη Γιουβέντους.

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε ότι πρόκειται για ένα εσωτερικό θέμα της ομάδας που έχει λυθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιμεόνε:

Για τον Ντιέγκο Κόστα: «Είναι εσωτερική υπόθεση, το λύσαμε χθες και ο Ντιέγκο προπονήθηκε σήμερα όπως κάνει πάντα. Δεν αλλάζω αυτό που σκέφτομαι για εκείνον, θεωρώ ότι δεν έκανε μια καλή σεζόν, αφού δεν του το επέτρεψαν οι τραυματισμοί, όμως είναι απόλυτα βέβαιος ότι την επόμενη χρονιά θα είναι εξαιρετικός. Είχε περάσει καταστάσεις που δεν του επέτρεψαν να έχει συνέχεια στον ρυθμό του. Την ερχόμενη σεζόν θα δούμε έναν Ντιέγκο Κόστα πεινασμένο και με όρεξη».

Για το αν θα μείνει ο Ντιέγκο Κόστα: «Δεν μπορείς να θεωρείς τίποτα δεδομένο τη στιγμή που μιλάνε, αφού πάντα υπάρχει η πιθανότητα να φύγει κάποιος αν το θέλει. Εμείς θέλουμε πάντα να έχουμε τους καλύτερους και αυτούς που μπορούν να τα πάνε καλά».

Για το αν μίλησε μαζί του: «Είναι εσωτερικό θέμα και έτσι το λύσαμε».

Για το αν θα τιμωρηθεί από την ομάδα: «Ξαναλέω είναι εσωτερικό θέμα και στις οικογένειες δεν μιλάμε προς τα έξω για τις υποθέσεις μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ