aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣιμεόνε: «Ο μόνος τρόπος για να έχουμε πιθανότητες είναι να κερδίσουμε αύριο την Μπαρτσελόνα»

Σιμεόνε: «Ο μόνος τρόπος για να έχουμε πιθανότητες είναι να κερδίσουμε αύριο την Μπαρτσελόνα»

Οκτώ βαθμοί χωρίζουν τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται αυτό το Σάββατο (6/4,21:45) στο «Καμπ Νου», σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη La Liga.

Για την κρίσιμη αναμέτρηση μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, που τόνισε ότι η νίκη είναι μονόδρομος, ενώ αποθέωσε τη δουλειά του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Σιμεόνε:

Για το ότι δεν έχει κερδίσει ποτέ την Μπαρτσελόνα: «Το ότι δεν την έχω κερδίσει ποτέ, αυτό με κάνει να είμαι υπεραισιόδοξος».

Για το ότι το πρωτάθλημα απαιτεί νίκη σε αυτό το ματς: «Αν κερδίσουμε αύριο και δεν κερδίσουμε στη συνέχεια, δεν θα έχει εξυπηρετήσει σε τίποτα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτή την εβδομάδα, με τρία παιχνίδια, πρέπει να κρατήσουμε μια ισορροπία και να δείξουμε την ταυτότητα που έχει αυτή η ομάδα».

Για το αν η Ατλέτικο θα βγει επιθετικά στο «Καμπ Νου» ή θα επιλέξει να περιμένει: «Μπορούν να συμβούν και τα δύο σε διαφορετικές στιγμές του παιχνιδιού».

Για τον Μέσι και τη Μπαρτσελόνα: «Η λέξη δεν είναι φόβος, είναι σεβασμός. Και φυσικά η δουλειά του προπονητή τους είναι φανταστική. Είναι μέσα σε όλα. Στο πρωτάθλημα είναι μπροστά, είναι στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Βαλβέρδε και το σύστημα του και όσα προσφέρει στους ποδοσφαιριστές του, κάνει εξαιρετική σεζόν, πάνω από όλα ο προπονητής».

Για το τι χρειάζεται για να πιστέψουν στο πρωτάθλημα: «Θέλω το αυριανό παιχνίδι. Ο μόνος τρόπος για να έχουμε μία πιθανότητα είναι να κερδίσουμε αύριο. Με κάνει να αισθάνομαι καλά ότι η Μπαρτσελόνα μας θεωρεί εδώ και δύο, τρία χρόνια σαν τους πιο κοντινούς ανταγωνιστές τους και αυτό λέει πολλά για τη δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ