aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣιμεόνε: «Κάθε παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από το άλλο»

Σιμεόνε: «Κάθε παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από το άλλο»

Καθησυχασμός επικρατεί στις τάξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης από χθες το βράδυ μετά την ήττα σοκ που υπέστη η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Γρανάδα στο «Καμπ Νόου» με 2-1.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε κλήθηκε να μιλήσει για το κάζο των «μπλαουγκράνα», ωστόσο ο Αργεντινός προτίμησε να σταθεί στη δικιά του ομάδα, καθώς ανέφερε πως κάθε παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από το άλλο, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Σκεφτόμαστε και εστιάζουμε περισσότερο από ποτέ στο επόμενο παιχνίδι. Με τέσσερις ομάδες τόσο κοντά, μπορώ να σκεφτώ μόνο το επόμενο παιχνίδι και να εμπιστευτώ τους παίκτες μου, που έχουν μια υπέροχη σεζόν. Υπάρχει πάντα πίεση εκεί.

Εάν παίζεις μετά και οι αντίπαλοί σου έχουν κερδίσει, υπάρχει πίεση, αλλά μπορείς να πεις το ίδιο εάν παίζεις πριν από αυτούς. Απλώς πρέπει να εστιάσεις στην ομάδα σου σε αυτές τις καταστάσεις. Είναι κάτι νέο, αλλά είναι καλό για το ισπανικό ποδόσφαιρο που υπάρχουν τέσσερις ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο. Κάθε παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από το άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ