aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣημαντική ανακοίνωση από την ΑΕΛ

Σημαντική ανακοίνωση από την ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ, σχετικά με την δημιουργία επιτροπών της ομάδας.

Όλες οι λεπτομέρειες:

«Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι αύριο Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και στα πλαίσια της Δημιουργίας Επιτροπών της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού θα διεξαχθούν οι εξής συνεδριάσεις:

-Στις 09.30 θα συνεδριάσει για δεύτερη φορά η Επιτροπή Μουσείου, η οποία έχει ήδη συσταθεί σε σώμα, με σκοπό την δημιουργία και λειτουργία του Μουσείου της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού στο “Νίκος Σολομωνίδης”.

-Στις 10.30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Γηπέδων, η οποία αφού συσταθεί σε σώμα θα αναλάβει την οργάνωση – διαχείριση του Κλειστού Γηπέδου Νίκος Σολομωνίδης και την συντήρηση του, μέσω των εσόδων από το πρόγραμμα “Η ΑΕΛ είσαι ΕΣΥ”.

-Επίσης, μέσα στις αρμοδιότητες της Επιτροπής Γηπέδων, εντάσσεται το Προπονητικό Γήπεδο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο Τσίρειο στάδιο, καθώς επίσης σύντομα και το νέο γήπεδο της Λεμεσού. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τις συνεδριάσεις των υπολοίπων Επιτροπών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ