aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣημαντικές πληροφορίες για τους ΑΕΛίστες που πήγαν Αυστρία

Σημαντικές πληροφορίες για τους ΑΕΛίστες που πήγαν Αυστρία

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ. ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που θα παρακολουθήσουν τον σημερινό αγώνα για τα πλαίσια της Τρίτης Προκριματικής Φάσης του Γιουρόπα Λιγκ με την Αούστρια Βιέννης που θα διεξαχθεί στο «Ernst Happel Stadion» στην Βιέννη, και αρχίζει στις 21.05 τοπική ώρα (22.05 ώρα Κύπρου) τα εξής:

«Όσοι έχουν προαγοράσει το εισιτήριο τους θα μπορούν να το παραλάβουν πριν την έναρξη του αγώνα και τις ώρες (19.30-21.00) από το ταμείο Depot 4 που βρίσκεται έξω από την κερκίδα των φιλοξενούμενων Sector F 3 προσκομίζοντας το ταξιδιωτικό τους έγγραφο που χρησιμοποίησαν για την προαγορά του.

Στο ταμείο αυτό θα βρίσκεται υπάλληλος της ομάδας μας. Όσοι δεν έχουν προαγοράσει εισιτήριο του αγώνα θα μπορούν να αγοράσουν από το συγκεκριμένο ταμείο προσκομίζοντας το ταξιδιωτικό τους έγγραφο.(Ταυτότητα η Διαβατήριο). Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 15 ευρώ.

Όσο αφορά την μετάβαση των φίλων μας προς το γήπεδο συστήνουμε την έγκαιρη προσέλευση προς αυτό και την χρήση του μετρό από το κέντρο της πόλης.
Ο σταθμός του γηπέδου είναι ο σταθμός U2 Stadion. ( Συρμοί θα υπάρχουν και μετά την λήξη του αγώνα για μεταφορά προς το κέντρο).

Παρακαλούμε τους φίλους μας όπως ακολουθήσουν όλες τις εντολές της Αστυνομίας,των Υπευθύνων Ασφαλείας του γηπέδου αλλά και των ανθρώπων της ομάδας μας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παράλληλα την προστασία της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ