aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣίλντενφελντ: «Η αγάπη μου για την Ανόρθωση θα μείνει για πάντα»

Σίλντενφελντ: «Η αγάπη μου για την Ανόρθωση θα μείνει για πάντα»

Αποχαιρετιστήρια ανάρτηση από τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός αφού υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του με την Ανόρθωση ευχαρίστησε όλους στην ομάδα της Αμμοχώστου για τα 3,5 χρόνια που πέρασε στο Συλλογο και χαρακτήρισε τιμή του που ήταν μέλος της οικογένειας της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Τώρα που όλα είναι επίσημα μπορώ να σας αποχαιρετήσω μετά από 3,5 εκπληκτικά χρόνια. Για μένα και για την οικογένειά μου ήταν τιμή να είμαι μέλος της οικογένειας της Ανόρθωσης. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε οπαδό που ήταν εκεί όταν τα πράγματα ήταν καλά και φυσικά όταν τα πράγματα ήταν κακά.

Έμαθα πολλά για την αγάπη που έχετε απέναντι στην ομάδα και την Αμμόχωστο, τώρα είναι επίσης μέρος του εαυτού μου και είναι κάτι που με ώθησε να είμαι καλύτερος. Θέλω να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε κάθε συμπαίκτη και προπονητή που μοιραστήκαμε αυτά τα αποδυτήρια από την πρώτη έως την τελευταία μέρα και επίσης σε κάθε μέλος του συλλόγου. Αυτή τη φορά οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά η αγάπη μου προς την Ανόρθωση θα μείνει για πάντα!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ