aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣίλντενφελντ: Από την Σίμπενικ μέχρι την Ομόνοια Ψευδά!

Σίλντενφελντ: Από την Σίμπενικ μέχρι την Ομόνοια Ψευδά!

Εν αναμονή του «διαζυγίου» ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Γκόρντον Σίλντενφελντ τα σενάρια για το μέλλον του Κροάτη στόπερ δίνουν και παίρνουν. Η ΑΕΚ έχει στη μετεγγραφική της λίστα τον 35χρονο ποδοσφαιριστή, η ΑΕΛ διερεύνησε το ενδεχόμενο απόκτησής του, ενώ η Σίμπενικ εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος προορισμός του σε περίπτωση που αποφασίσει να επαναπατριστεί.

Το πρωί της Τετάρτης αρκετά δημοσιεύματα στην Κροατία δημοσιεύουν πληροφορίες για το ενδεχόμενο επιστροφής του Σίλντενφελντ στην πατρίδα τους για λογαριασμό της Σίμπενικ, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Μέσα σε όλα, προστίθεται και η επιλογή της Ομόνοιας Ψευδά.

Η παρουσία του κολλητού του, Ντάνιελ Πράνιτς ως παίκτη – προπονητή στην ομάδα της Β’ Κατηγορίας σύμφωνα με λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μεταφέρει ποδοσφαιρικές ειδήσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές και ομάδες της Κροατίας σημειώνει ότι ο Πράνιτς επιχειρεί να «ψήσει» τον πρώην συμπαίκτη του στην Ανόρθωση.

Προς το παρόν ο Σίλντενφελντ δεν ανοίγει τα χαρτιά του κάτι που θα γίνει όταν πάρει και επίσημα το χαρτί της ελευθερίας του από την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ