aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣήκωσε στο πόδι το Άνφιλντ και την Λίβερπουλ στην κορυφή! (vids)

Σήκωσε στο πόδι το Άνφιλντ και την Λίβερπουλ στην κορυφή! (vids)

Της βγήκε το… λάδι, όμως στο τέλος χαμογέλασε η Λίβερπουλ. Η Σάντερλαντ αποδείχθηκε σκληρό καρύδι στο «Άνφιλντ», όμως κατέρρευσε ύστερα από την γκολάρα του Οριγκί και ηττήθηκε 2-0.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά τις «μαυρόγατες», που δεν αγχώθηκαν ιδιαίτερα. Τελείως διαφορετικό το ματς στο δεύτερο 45λεπτο, αφού οι «ρεντς» ρίσκαραν και ο ρυθμός άνοιξε επικίνδυνα. Πάνω που το παιχνίδι άρχισε να θυμίζει ροντέο, ο Ντιβόκ Οριγκί έδωσε τη λύση στους γηπεδούχους με υπέροχο γκολ στο 75ο λεπτό. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε ύστερα από εκτέλεση πέναλτι του Μίλνερ στις καθυστερήσεις (90+1’).

Τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο ο Κουτίνιο, ενώ με πρόβλημα τελείωσε το παιχνίδι ο Φιρμίνο. Πλέον η Λίβερπουλ ανέβηκε στην κορυφή όπου συγκατοικεί στους 30 βαθμούς μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι. Μπορεί να τις προσπεράσει η Τσέλσι (28 βαθμοί), εφόσον νικήσει την Τότεναμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τα όσα συνέβησαν στο «Liberty»! Η Σουόνσι επικράτησε σε ματς που το σκορ του θυμίζει… πόλο με 5-4 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Όσο για την διακύμανση; Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όμως είδαν τους «κύκνους» να γυρίζουν το παιχνίδι και να φτάνουν στο 3-1. Η ομάδα του Πάρντιου όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά γύρισε το ματς με τρία γκολ σε εννιά λεπτά (3-4). Ενώ η Πάλας έδειχνε να είναι αγκαλιά με τη νίκη, η Σουόνσι με φοβερό ντεμαράζ και δύο τέρματα στις καθυστερήσεις «γύρισε» ξανά το παιχνίδι και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σώθηκε στο φινάλε η Λέστερ, που συνεχίζει να προβληματίζει στο φετινό πρωτάθλημα. Η Μίντλεσμπρο βρέθηκε πολύ κοντά στους τρεις βαθμούς στην έδρα των πρωταθλητών, οι οποίοι σώθηκαν (2-2) με πέναλτι του Σλιμανί στο 90+4’.

Χωρίς νικητή, 1-1, έληξε και το ματς στο «KCOM» ανάμεσα στην Χαλ και την Γουέστ Μπρομ.

Αναλυτικά η 13η αγωνιστική:

Σάββατο 26/11

Μπέρνλι-Μάντσεστερ Σίτι 1-2
(14′ Μάρνεϊ – 37′, 60′ Αγουέρο)

Χαλ-Γουέστ Μπρομ 1-1
(72′ Nτόουσον – 34′ ΜακΌλεϊ)

Λέστερ-Μίντλεσμπρο 2-2
(34′ Μαχρέζ, 90+4′ Σλιμανί – 13′,71′ Νεγρέδο)

Λίβερπουλ-Σάντερλαντ 2-0
(75′ Οριγκί, 90+1′ Μίλνερ)

Σουόνσι-Κρίσταλ Πάλας 5-4
(36′ Σίγκουρντσον, 66′,68′ Φερ, 90+1′, 90+3′ Γιορέντε – 19′ Ζαχά, 75′ Τόμκινς, 82′ Κορκ, 84′ Μπεντέκε)

Τσέλσι-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή 27/11

Γουότφορντ-Στόουκ (14:00)

Άρσεναλ-Μπόρνμουθ (16:15)

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ (18:30)

Σαουθάμπτον-Έβερτον (18:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ