aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣήκωσε ήδη μανίκια για Μπαρσελόνα ο Βαλβέρδε

Σήκωσε ήδη μανίκια για Μπαρσελόνα ο Βαλβέρδε

Η μεγάλη ώρα στην καριέρα του Ερνέστο Βαλβέρδε έφτασε. Διότι μπορεί η Μπιλμπάο, μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό να ήταν ένα μεγάλο βήμα, αλλά πλέον η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρσελόνα είναι κανονικό άλμα.

Όσοι ξέρουν τον «Τσινγκούρι», γνωρίζουν καλά ότι είναι εργασιομανής και δεν θα μπορούσε να αλλάξει συνήθειες πριν από το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Το να είσαι προπονητής του Μέσι, του Σουάρες, του Νέιμαρ και όλων αυτών των παιχταράδων έχει τεράστια ευθύνη, ενώ η θέση απίστευτες απαιτήσεις.

Ο Βαλβέρδε το ξέρει καλά αυτό και έχει σηκώσει ήδη μανίκια. Μπορεί, λοιπόν, να αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του από την Μπαρσελόνα στις 29 Μαΐου, αλλά ο Ισπανός έχει ξεκινήσει και δουλεύει ήδη για τους Καταλανούς.

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, «τρέχει» από τώρα πολλά θέματα που αφορούν στην Μπάρσα, σε συνεννόηση και άμεση συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου και τον τεχνικό διευθυντή, Ρόμπερτ Φερνάντεθ. Ο «Τσινγκούρι» εξετάζει αυτή τη στιγμή το ρόστερ και που υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση, ενώ είναι αυτός που επί της ουσίας θα πάρει την τελική απόφαση για τον Ντεουλοφέου.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Βαλβέρδε θέλει έναν κεντρικό χαφ, καθώς και έναν παίκτη για την δεξιά πλευρά, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κοιτάξει και κάποιον κορυφαίο αριστεροπόδαρο χαφ. Σίγουρα έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του εδώ και καιρό, αφού το όνομα του δεν ακούστηκε χθες για την Μπάρσα, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά την επίσημη ανακοίνωση του από την ομάδα.

Μέχρι να γίνουν όλα αυτά, ο Βαλβέρδε ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα. Οι σχέσεις του Ερνέστο με τη χώρα είναι απίστευτες και πάντα την επιλέγει για διακοπές. Έτσι, λοιπόν, σε λίγες μέρες θα πάει στη Μεσσηνία στην οποία θα περάσει μέρος των διακοπών του, ενώ δεν αποκλείεται να συναντηθεί και με ανθρώπους του Ολυμπιακού, αφού οι σχέσεις του με τον σύλλογο είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ