aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣηκώνει κεφάλι και έχει λόγο η ΑΕΛ

Σηκώνει κεφάλι και έχει λόγο η ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τον αποκλεισμό από τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη Τετάρτη στα προημιτελικά του κυπέλλου, αυτό που έχει απομείνει στην ΑΕΛ στις πέντε αγωνιστικές που έχει να δώσει στο πρωτάθλημα, είναι να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη για να έχει τις λιγότερες απώλειες. Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να σηκώσουν κεφάλι και να κτυπήσουν το παιχνίδι, απέναντι στον Απόλλωνα.

Θα είναι ωφέλιμο για την ψυχολογία της ομάδας, αλλά και για να ελπίζουν πως θα υλοποιήσουν τον στόχο τους, ο οποίος είναι απόλυτα ξεκάθαρος: να διατηρηθούν μέχρι τέλους στην τέταρτη θέση και υπό προϋποθέσεις, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να κυνηγήσουν την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Ακόμα και η τέταρτη θέση, όμως, ίσως αποδειχτεί προνομιούχα.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αρουαμπαρένα, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ισπανός  επιθετικός αποτελούσε την μοναδική έμπειρη λύση του προπονητή του, όμως πλέον το βάρος θα πέσει υποχρεωτικά στον Μαύρου. Ο 23χρονος επιθετικός έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια και μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του.

Από εκεί και πέρα, ο Ρόμο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Αϊρόσα με τον Φορτούνα θα είναι στα πλάγια της άμυνας, ενώ οι Μιτρέα και Λαφράνς θα αποτελέσουν το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα. Οι Νικολάου, Σοάρες και Πίτι θα έχουν τους γνωστούς τους ρόλους στη μεσαία γραμμή και στα άκρα θα είναι δύο από τους Γεωργιάδη, Μέσκα και Σάσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ