aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣηκώνει κεφάλι για τον τίτλο o Απόλλων

Σηκώνει κεφάλι για τον τίτλο o Απόλλων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα δεν έχουν την πολυτέλεια και τον χρόνο να κοιτάξουν πίσω, ή να σκύψουν τo κεφάλι. Η ήττα από την ΑΕΚ ήταν από τη μια ένα δυνατό χαστούκι και από την άλλη όμως και ένα μάθημα, ώστε στη συνέχεια να αποφύγει παρόμοιο σκηνικό. Οι κυανόλευκοι παραμένουν πρώτοι και είναι στα δικά τους πόδια να παραμείνουν εκεί μέχρι τέλους. Απομένουν έξι παιχνίδια και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, το οποίο πιθανότατα να κρίνει και τον τίτλο. Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα και απέναντι στην Ομόνοια, αυτό που θα επιδιώξουν να κάνουν είναι να επαναφέρουν την ομάδα στις επιτυχίες. Μπροστά τους είναι η Ομόνοια, την οποία θα αντιμετωπίσουν αύριο, στις 19.00, στο Τσίρειο.

Διαβάστε επίσης: Αυτή την ήττα δεν την ήθελε κανείς στον Απόλλωνα

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει στη διάθεσή του τον Σατσέτι, όχι όμως τους Παπουλή και Μαγκλίτσα, οι οποίοι συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες. Υποχρεωτικά ο τεχνικός του Απόλλωνα θα προχωρήσει σε αλλαγές. Ο Ζελάγια θα πάρει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, ο Ντα Σίλβα, που ξεκίνησε στο «Αρένα» και αντικαταστάθηκε στο 34’, θα είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα και ίσως στα άκρα της επίθεσης να πάρει θέση ο Σκέμπρι. Ακόμη, ενδέχεται ο Σαντάνα να καλύψει τη θέση του αριστερού εξτρέμ και ο Βασιλείου να πάρει θέση ως αριστερό μπακ. Αυτό που έχουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές, είναι να σηκώσουν τα κεφάλι και να οδηγήσουν και πάλι την ομάδα στη νίκη, αυτό αναμένει ο κόσμος του Απόλλωνα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να φορέσουν και πάλι το καλό τους κοστούμι και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο ξανά πάθος και θέληση. Ο Αυγουστή μετά το τέλος του χαμένου αγώνα με την ΑΕΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, πως η ομάδα του θα μείνει πρώτη μέχρι το τέλος. Φώναζε ότι η ομάδα του «δεν παραδίδεται…».

Διαβάστε επίσης: Υπάρχει… ζωή χωρίς τον Παπουλή;

Παράλληλα θέλησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, δείχνοντάς τους ότι τους εμπιστεύεται. «Είμαστε ο Απόλλων, ό,τι έγινε δεν αλλάζει και ο κόσμος περιμένει πως αυτό το πρωτάθλημα είναι δικό μας. Καλούμαστε να κλείσουμε την παρένθεση με την ΑΕΚ και να πάμε μόνο με νίκες μέχρι το τέλος», τους ανέφερε μεταξύ άλλων πριν από τη χθεσινή προπόνηση. Κάποια πράγματα δεν δούλεψαν σωστά το περασμένο Σάββατο, όμως μπορεί να τα θεωρήσει κάποιος ως μια κακή παρένθεση. Οι δυνατότητες υπάρχουν και το ματς με την Ομόνοια είναι μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψουν δριμύτεροι. Η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η Ομόνοια δεν εφησυχάζει κανένα, γιατί χωρίς άγχος η αντίπαλός τους θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ