aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣίγουροι για το διπλό κτύπημα ενίσχυσης

Σίγουροι για το διπλό κτύπημα ενίσχυσης

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Το διπλό μετεγγραφικό κτύπημα που εξήγγειλε η διοίκηση της Ανόρθωσης, μέσω και των δηλώσεων στελεχών της, θεωρεί ως δεδομένο ότι θα το υλοποιήσει, ίσως και εντός της ημέρας. Ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή και ο αναπληρωτής πρόεδρος Κυριακός Γιάγκου παραμένουν πεπεισμένοι για την απόκτηση του Αράζ Αμπντουλάγεφ και του Σεκού Σισέ. Η μικρή παράταση που παρατηρήθηκε δεν τους ανησυχεί σε καμιά περίπτωση, όπως ξεκαθάρισαν.

Ο Αμπντουλάγεφ, ο οποίος, ως γνωστό, ήρθε προχθές το απόγευμα στην Κύπρο, χθες πέρασε επιτυχώς από τις ιατρικές εξετάσεις. Σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς «Κυρίας», η μετεγγραφή του πιθανότατα θα ανακοινωθεί σήμερα.

Αυτά ήταν τα δεδομένα τουλάχιστον μέχρι χθες νωρίς το βράδυ. Ο 25χρονος φορ και διεθνής με το Αζερμπαϊτζάν, φέρεται να εξασφάλισε τη συγκατάθεση της Καμπάλα για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αμμοχώστου για την περίοδο 2017-18. Ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει στο οικονομικό με τους κυανόλευκους. Η συμφωνία προνοεί τον μονοετή δανεισμό του Αμπντουλάγεφ, όπως και το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του 2018.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Σεκού Σισέ, ο Ανδρέας Παντελή χαρακτήρισε διαδικαστικό το θέμα (μεταξύ του παίκτη και της Αζαξιό) και τόνισε ότι χθες επρόκειτο να διευθετηθεί η υπόθεσή του. «Θα έρθει στην Κύπρο και θα ενταχθεί στην ομάδα μας», είπε κατηγορηματικά ο πρόεδρος της εταιρείας. Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος στράικερ είχε ενημερώσει προ ημερών ότι περίμενε κάποια λεφτά από τον γαλλικό σύλλογο, πριν αποχωρήσει.

Εάν κι εφόσον ολοκληρωθεί η ενίσχυση της επίθεσης, με την απόκτηση των Σισέ και Αμπντουλάγεφ, οι μη γηγενείς στο κυανόλευκο ρόστερ θα ανέβουν στους 16. Θα αποχωρήσει όμως ο Γιόσιπ Κβέσιτς ώστε να κλείσει η 15άδα που θα δηλωθεί για την εγχώρια διοργάνωση.

Ο Βόσνιος αριστερός μπακ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, άκουσε από τη διοίκηση πως είναι εκτός πλάνων και του έχει ζητηθεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ