aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σίφουνας» στη Σαρδηνία η Ίντερ! (video)

«Σίφουνας» στη Σαρδηνία η Ίντερ! (video)

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Ίντερ! Με τον Μάουρο Ικάρντι να σκοράρει δις για δεύτερο σερί παιχνίδι και να φτάνει τα 15 γκολ, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Κάλιαρι (1-3) και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή, με την Νάπολι να αγωνίζεται την Κυριακή στην έδρα της Ουντινέζε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με… φόρα στο ματς, πίεσαν και κέρδισαν τρία κόρνερ στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, ενώ είχαν και μια καλή φάση με τον Παβολέτι. Ωστόσο, μετά το πέρας του πρώτου τετάρτου η Ίντερ άρχισε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στο 29ο λεπτό στο γκολ, με τον συνήθη ύποπτο Ικάρντι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την σέντρα του Πέρισιτς.

Το ματς κυλούσε στο ίδιο μοτίβο, η Ίντερ είχε το πάνω χέρι και κρατούσε με σχετική ευκολία τους παίκτες της Κάλιαρι μακριά από την εστία της. Και δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρο ημιχρόνου, ο Μπρόζοβιτς με σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ένα τέταρτο μετά, βέβαια, η ομάδα της Σαρδηνίας μπήκε ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, μειώνοντας στο 71ο λεπτό με τον Παβολέτι. Η χαρά τους κράτησε όμως δώδεκα λεπτά, με τον Ικάρντι να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα και με κοντινό σουτ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ