aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣίφουνας η Γιουνάιτεντ! (video)

Σίφουνας η Γιουνάιτεντ! (video)

«Τρένο» συνεχίζει παντού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν πανεύκολα 4-0 της Ρέντινγκ και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους «32» του Κυπέλλου.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έφτιαξε «μείγμα» από βασικούς και «αναπληρωματικούς» και είδε την ομάδα του να πετυχαίνει όγδοη συνεχόμενη νίκη, δείγμα του ότι σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά της.

Μόλις στο 7’ ο Ρούνεϊ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και παράλληλα έγραψε ιστορία. Και αυτό γιατί έφτασε τα 249 τέρματα με την φανέλα της Γιουνάιτεντ και έπιασε στην πρώτη θέση των αρχισκόρερ του συλλόγου τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον. Με τη συμπλήρωση ενός τέταρτου, ο Μαρσιάλ χρίστηκε εξίσου σκόρερ και ουσιαστικά από νωρίς «κλείδωσε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, οι φιλοξενούμενοι οχυρώθηκαν για να αποφύγουν πιθανή συντριβή, αλλά τελικώς ο Ράσφορντ πήρε το… όπλο του. Στο 75’ ανέβασε το δείκτη του σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Ρέντινγκ υπέπεσε σε γκέλα ολκής και ο Άγγλος φορ της Γιουνάιτεντ… ανενόχλητος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ