aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣίφο: «Πήρα μήνυμα από Παντελή: "Έτσι είναι οι κροατικές δουλειές σας;"»

Σίφο: «Πήρα μήνυμα από Παντελή: “Έτσι είναι οι κροατικές δουλειές σας;”»

Για την απόφαση του Ιγκόρ Μπίσκαν να… αφήσει στα κρύα του λουτρού την Ανόρθωση την τελευταία στιγμή, μίλησε στην κροατική ιστοσελίδα «Slobodnadalmacija.hr», ο κεντρικός αμυντικός της «Κυρίας» Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Κροάτης στόπερ μίλησε για τον συμπατριώτη του προπονητή, τονίζοντας ότι οι παίκτες της Ανόρθωσης που κατάγονται από την Κροατία, ενοχλήθηκαν (Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Βάργκιτς), ενώ στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για εξέλιξη «σοκ» και «κτύπημα πισώπλατα» από τον Μπίσκαν.

«Ο πρόεδρος με ρώτησε για τον Ιγκόρ Μπίσκαν και του είπα τα καλύτερα λέγοντας θα είναι πραγματικά καλός για τον σύλλογο και έγινε ό,τι έγινε…. Μετά έγινε αυτό και είναι ακατανόητο. Την επόμενη μέρα ο πρόεδρος μου έστειλε το μήνυμα και μου είπε: “Έτσι είναι οι Κροατικές δουλειές σας”; Φανταστείτε πως νιώθω. Είναι απαίσιο και άβολο για μένα και τον Πράνιτς. Ο Μπίσκαν τώρα έκλεισε όλες τις εισόδους για τους Κροάτες στην Κύπρο», είπε και πρόσθεσε: «Όλοι πλέον, θα το σκεφτούν αν θα φέρουν κάποιον από την Κροατία. Είναι δύσκολο για μας, διότι είπαμε τα καλύτερα για τον Μπίσκαν. Ο κοούτς είναι κορυφαίας ποιότητας αλλά ήταν άδικο όλο αυτό που έγινε».

Επιπρόσθετα, ο «Σίφο» σχολίασε: «Έχοντας υπογράψει συμβόλαιο, δεν πίστευα πως θα τελειώσει έτσι. Δεν ξέρω για τις νομικές συνέπειες, όμως δεν πιστεύω πως αυτός είναι τρόπος (σ.σ. μιλάει για το φέρσιμο του Μπίσκαν). Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ αυτό. Ο Μπίσκαν υπέγραψε εδώ και τέσσερις μέρες, ο πρόεδρος τον άφησε να πάει στην Κίνα για ένα φιλανθρωπικό αγώνα και αυτός δεν τήρησε την υπόσχεση του. Δεν το πιστεύω!».

«Εάν ο πρόεδρος δεν με ρωτούσε, ο Πράνιτς και εγώ δεν θα κάναμε κάτι για να έλθουν Κροάτες παίκτες ή προπονητές εδώ. Δεν θα ασχολούμουν και θα διατηρούσα τη συγκέντρωσή μου. Αλλά πραγματικά όταν άρχισαν να αξιολογούν Κροάτες μας ρωτούσαν συνεχώς “αν αυτός είναι ελεύθερος, αν όχι, αν μπορεί να έρθει κλπ”… Μέχρι τώρα ήταν όλα καλά. Ο Ιβάν Βάργκιτς ήρθε επίσης σε εμάς. Υπήρξαν συνομιλίες και για κάποιους άλλους παίκτες που δεν γνώριζαν. Εδώ, χάρη στον Πράνιτς ήλθε ένας Κροάτης παίκτης (σ.σ. Ντράγκο Λόβριτς) ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός. Ανοίξαμε την πόρτα για τους Κροάτες και ο Μπίσκαν μάλλον την έκλεισε… Η προπονητικές του ικανότητες είναι άλλο θέμα, αλλά αλήθεια, απογοητεύτηκα».

Οι δηλώσεις αυτές δημοσιεύονται επίσης στην ιστοσελίδα «Sportske.jutarnji.hr» και στην «24sata.hr».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ