aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣιέλης: «Με λυπεί που δεν θα τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε…» (pic)

Σιέλης: «Με λυπεί που δεν θα τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε…» (pic)

Αφού πήγαν όλα πρίμα για τον Βαλεντίνο Σιέλη όσον αφορά στη μετεγγραφή του στην Γκανγκουόν Νοτίου Κορέας, ο Κύπριος τέως -πλέον- στόπερ της ΑΕΛ, επέλεξε να εκφράσει τις ευχαριστίες του μέσω Instagram και με ένα κολλάζ φωτογραφιών, ενώ εξέφρασε τη στεναχώρια του που δεν θα τελειώσει με την ομάδα της Λεμεσού αυτό που άρχισε φέτος.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Σιέλη και πιο κάτω το κολλάζ φωτογραφιών:

«Η περασμένη βδομάδα ήταν η πιο δύσκολη και ψυχοφθόρα που έχω περάσει ποτέ… Αν και με λυπεί πολύ το γεγονός ότι δεν θα τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε, η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε δεν μου άφηνε άλλη επιλογή. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες και προπονητή μου ότι έχουν τις ικανότητες και το πάθος για μεγάλα πράγματα.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο, κύριο Ανδρέα Σοφοκλέους, τον αντιπρόεδρο κύριο Ανδρέα Γιάπα και όλο το συμβούλιο της ΑΕΛ που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της οικογένειας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου, Πάμπο Χριστοδούλου, το τεχνικό του επιτελείο και φυσικά όλους τους συμποδοσφαιριστές μου, γιατί χωρίς αυτούς ίσως η χρονιά αυτή να μην είχε το ίδιο αποτέλεσμα για μένα. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους τους φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, τεχνικό διευθυντή και εκπρόσωπο τύπου της ομάδας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, με γνώμονα την αγάπη τους για την ομάδα.

Τέλος, θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο της ΑΕΛ που με αγκάλιασε από την πρώτη μέρα και με έκανε να νιώθω περήφανος που αγωνιζόμουν για αυτόν! Θα μου λείψετε όλοι! Κατέχετε ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου! Καλή συνέχεια και “το κεφάλι ψηλά…”».

Η περασμένη βδομάδα ήταν η πιο δύσκολη και ψυχοφθόρα που έχω περάσει ποτέ… Αν και με λυπεί πολύ το γεγονός οτι δεν θα τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε, η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε δεν μου άφηνε άλλη επιλογή.Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες και προπονητή μου ότι έχουν τις ικανότητες και το πάθος για μεγάλα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο, κύριο Ανδρέα Σοφοκλέους, τον αντιπρόεδρο κύριο Ανδρέα Γιάπα και όλο το συμβούλιο της ΑΕΛ που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της οικογένειας. Ένα μεγάλο ευχαριστό στον προπονητή μου, Πάμπο Χριστοδούλου, το τεχνικό του επιτελείο και φυσικά όλους τους συμποδοσφαιριστές μου, γιατί χωρίς αυτούς ίσως η χρονιά αυτή να μην είχε το ίδιο αποτέλεσμα για μένα. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους τους φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, τεχνικό διευθυντή και εκπρόσωπο τύπου της ομάδας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, με γνώμονα την αγάπη τους για την ομάδα. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο της ΑΕΛ που με αγκάλιασε από την πρώτη μέρα και με έκανε να νιώθω περήφανος που αγωνιζόμουν για αυτόν! Θα μου λείψετε όλοι! Κατέχετε ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου! Καλή συνέχεια και “το κεφάλι ψηλά…”

A photo posted by ★Valentinos Sielis⭐ (@vsielis4) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ