aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣιαθάς: «Να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Όνειρο η μετεγγραφή στο εξωτερικό»

Σιαθάς: «Να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Όνειρο η μετεγγραφή στο εξωτερικό»

Προσγειωμένος και ταπεινός ο Θεοδόσης Σιαθάς δηλώνει αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Νέας Σαλαμίνας και την Εθνική Κύπρου. Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) o εκ των πρωταγωνιστών και σκόρερ των ερυθρόλευκων στη νίκη με 2-1 επί του Ερμή δήλωσε βέβαιος ότι δεν θα κινδυνεύσει η ομάδα του, ενώ παραδέχθηκε ότι όνειρό του είναι η μετεγγραφή στο εξωτερικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Έχω πολλά περισσότερα να δώσω. Νιώθω χαρούμενος που βοήθησαν στη νίκη της ομάδας μου ανήμερα των 73ων γενεθλίων της και όλοι μας το χαρήκαμε περισσότερο. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας γιατί είναι πάντα δίπλα μας».

Η φετινή σεζόν πέρασε από αρκετά κύματα για τη Νέα Σαλαμίνα, έτσι; «Ζήσαμε αυτό το πρωτόγνωρο πρόβλημα με τον κορωνοϊό. Το ζήσαμε 17-18 παίκτες. Δεν άρχισε η σεζόν όπως περιμέναμε, αλλά σιγά – σιγά βρήκαμε τα πόδια μας και θέλουμε να πάρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Όλοι οι προπονητές που είχες, έχουν μεγάλες προσδοκίες από σένα. Είσαι έτοιμος να αναλάβεις τις ευθύνες; «Νιώθω περήφανα που έχουν ψηλές προσδοκίες για μένα. Και εγώ έχω από τον εαυτό μου. Δεν άρχισα και εγώ καλά τη σεζόν με τα προβλήματα που είχαμε. Τώρα που είμαι 100% ο εαυτός μου θέλω να ανταποκριθώ σε αυτές τις προσδοκίες».

Το ταβάνι του Θεοδόση ποιο είναι; «Θέλω να εκμεταλλευθώ τα καλά μου στοιχεία και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Σίγουρα το όνειρο κάθε παίκτη είναι να παίξει στο εξωτερικό, αλλά πρώτος μου στόχος είναι να ενταχθώ και να καθιερωθώ στην ενδεκάδα της Νέας Σαλαμίνας και στην Εθνική. Μετά βλέπουμε».

Στο ξεκίνημα με τον κ. Δαμιανού κάνατε αρκετές νίκες, όμως στη συνέχεια μπλεχτήκατε πάλι σε περιπέτειες. Θεωρείς ότι μετά και τη χθεσινή νίκη δεν θα κινδυνεύσετε; «Σίγουρα νιώθω ότι θα αποφύγουμε τις περιπέτειες. Πήραμε αποτελέσματα με τον κ. Σάββα. Όταν βρήκαμε τη φόρμα μας και πήραμε νίκες τις χαιρόμασταν διπλά γιατί ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά φέτος».

Η πρόβλεψη σου για το ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ και τη μάχη του τίτλου; «Βλέπω ανοικτό παιχνίδι απόψε στη Λεμεσό με τέρματα. Εάν θα έκανα πρόβλεψη θα έλεγα 2-2. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι αρκετά συναρπαστικό. Κάθε βδομάδα αλλάζουν τα δεδομένα. Το προβάδισμα το έχει η Ομόνοια, με βάση και το προγνωστικό που έδωσα για το ντέρμπι απόψε, αλλά κανείς δεν ξέρει. Όλα είναι ρευστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ