aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣφράγισε την παραμονή της η Άουγκσπουργκ

Σφράγισε την παραμονή της η Άουγκσπουργκ

Το φοβερό επιθετικό δίδυμο των Γκρέγκοριτς και Φινμπόγκασον «σφράγισε» την 10η φετινή νίκη (2-0) της Άουγκσμπουργκ επί της Μάιντς που εξασφαλίζει παραμονή της στην Bundesliga την νέα σεζόν και διατηρεί σε κίνδυνο τους φιλοξενούμενους.

Στην «WWK Arena» οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό (12ο γκολ φέτος) κατόπιν συνεργασίας του με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον στο 29ο λεπτό. Μάλιστα, όντας εμφανώς ανώτεροι, απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Άντλερ δίχως ωστόσο να καταφέρουν να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους, με την ομάδα του Πάμπλο Ντε Μπλάσις να μην βρίσκει χώρους να δράσει. Στο φινάλε του αγώνα ο Ισλανδός πρώην άσος του Ολυμπιακού σημείωσε το 2-0 επίσης με το 12ο φετινό του τέρμα.

Το τελικό σκορ πανηγυρίστηκε από τους φίλους της Άουγκσμπουργκ οι οποίοι θα την απολαμβάνουν και του χρόνου στην Bundesliga, μιας και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε οι 40 πόντοι εξασφαλίζουν την «σωτηρία». Από την άλλη, η Μάιντς με 30 παραμένει «μπλεγμένη» και στο όριο για τα μπαράζ (ισοβαθμεί έχοντας πλεονέκτημα με την Φράιμπουργκ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ