aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣφοδρά παράπονα για τη διαιτησία στην ιστοσελίδα της Ανόρθωσης!

Σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία στην ιστοσελίδα της Ανόρθωσης!

Στο ρεπορτάζ του αγώνα με τον Απόλλωνα που ανέβασε το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης στην ιστοσελίδα της, σημειώνονται ξεκάθαρα παράπονα για τη διαιτησία, που σύμφωνα με όσα γράφτηκαν επηρέασαν το αποτέλεσμα.

Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε:

Με ισοπαλία συνεχίστηκε η πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, καθώς απέναντι στον Απόλλωνα στη Λεμεσό έμεινε στο 1-1 μετά που ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από αρκετό πάθος και ένταση, ενώ επηρέασαν το αποτέλεσμα και διαιτητικές αποφάσεις.

Το γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Τορνίκε Οκριασβίλι με ωραίο τελείωμα στο 59’ από ασσίστ του Ντορ Μίχα. Ένατο γκολ για τον Τορνίκε, τέταρτη ασσίστ για τον Ντορ στο πρωτάθλημα. Πάντως ο ποδοσφαιριστής μας σκόραρε και στο 8ο λεπτό και το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση OFR του διαιτητή για φάουλ που προηγήθηκε. Η επαναληπτική προβολή δε δικαιώνει την απόφαση καθώς ο Άντερσον Κορέια έδιωξε την μπάλα.

Η ισοφάριση ήρθε από τον Γκεριέ στο 90+5’ με τον Γκεριέ να σκοράρει σε φάση που υπάρχει τράβηγμα φανέλας από τον Ντιγκινί στον Πηλέα, ενώ το γκολ σημειώνεται με το χέρι. Παρόλα αυτά, δεν υποδείχθηκε στο διαιτητή να επανεξετάσει μέσω OFR τη φάση αυτή και έτσι το τελικό αποτέλεσμα έμεινε 1-1.

Σύνθεση Ανόρθωσης:

Λόρια, Βργκότς, Ρισβάνης, Κορέα, Αρτυματάς, Κορέια, Νταουσβίλι, Οκριασβίλι (76′ Χριστοφή), Μίχα (76′ Πηλέας), Καλτσάς, Κβιλιτάια (64′ Μαργκάσα).

Δηλώσεις

Τιμούρ Κετσπάγια: «Έχει μεγάλη σημασία για εμάς ότι ήρθαμε εδώ να παίξουμε το παιχνίδι μας ανεξάρτητα το ποια ομάδα ενδιαφέρεται για τους βαθμούς. Παίξαμε αυτά που ξέρουμε. Σίγουρα δεν καταφέραμε φέτος να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω πως σε τέτοιες περιπτώσεις αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη είναι ο προπονητής και αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό. Πιστεύω πως όλα τα παιχνίδια που παίξαμε στα πλέι οφ δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς. Χρειάζεται και η τύχη και σήμερα μας γύρισε και πάλι την πλάτη. Αυτό που μετρά είναι πως έχουμε το κύπελλο. Ελπίζω ο τελικός του κυπέλλου να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στο κύπελλο. Ελπίζω να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας γιατί όλα αυτά τα χρόνια έμειναν μακριά από τίτλο. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε μέχρι τέλους».

Δημήτρης Χριστοφή: «Ήταν δυο ομάδες που διεκδικούσαν το τρόπαιο παρά το γεγονός πως εμείς μείναμε πίσω. Αξίζαμε να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος.Τα τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αλλά μόνο τα τελευταία παιχνίδια. Παίζαμε αρκετά καλά αλλά δεν παίρναμε αποτελέσματα».

Στατιστικά

Κατηγορία Απόλλων Ανόρθωση
Τελικές 18 6
Στον στόχο 10 2
Αποκρούσεις 1 9
Κόρνερ 7 4
Οφσάιντ 1 0
Φάουλ 12 16
Κίτρινες 4 4
Κόκκινες 0 0
Κατοχή 58% 42%

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ