aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σφίγγα» για μετεγγραφές στην Ανόρθωση

«Σφίγγα» για μετεγγραφές στην Ανόρθωση

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριακός Γιάγκου μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Ξυλοτύμπου, την παρουσία του Κώστα Πηλέα και τη μετεγγραφική ενίσχυση, για την οποία δεν άφησε και πολλά να νοηθούν.

Για το χθεσινό παιχνίδι: Μας δυσκόλεψε και κρατάμε μόνο την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Από όλα τα παιχνίδια έχουμε να κερδίσουμε και να μάθουμε. Πάνω στα αρνητικά θα βελτιωθούμε για τη συνέχεια. Όντως πριν από το παιχνίδι ήμασταν ξεκάθαρο φαβορί, τελικά δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είναι ένας συνδυασμός παραγόντων και δεν πρέπει να του δώσουμε περισσότερη σημασία από όσο πρέπει.

Διαβάστε επίσης: «Αηδιάσαμε με την Πρεσβεία της Ελλάδας, ντροπή»

Για τη συνέχεια: Προέχει το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και να κερδίσουμε.

Για τον Πηλέα: Τον γνωρίζουν και οι ίδιοι, ότι σε μία ομάδα που πάει καλά οι περιπτώσεις που θα αγωνιστούν δεν θα είναι πολλές, για αυτό πρέπει να είναι έτοιμοι για να κερδίσουμε μία θέση στην ενδεκάδα. Θεωρώ πως ο Πηλεάς έχει μέλλον, «έπεσε» πάνω στον εξαιρετικό Πράνιτς, από τον οποίον έχει μόνο να μάθει. Έχει πολλές προοπτικές για να εδραιωθεί.

Διαβάστε επίσης: «Για την πάρτη σου Ανόλα, πάντα και παντού!»

Αν θα αποκτήσει και άλλους νεαρούς: Ουσιαστικά η επιλογή των νεαρών έγινε με γνώμονα να πλαισιώσουν τους έμπειρους, για να κερδίσουν όχι μόνο από την αγωνιστική παρουσία αλλά και την εμπειρία τους. Δεν είμαι βέβαιος ότι τον Γενάρη θα αποκτήσουμε άλλον νεαρό, όμως ποτέ μη λες ποτέ. Πάντα παρακολουθούμε διάφορες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών.

Για τις μετεγγραφές: Δεν είναι βέβαιο ότι θα εξαντλήσουμε τις μετεγγραφές. Όποιος έρθει, θα πρέπει να φύγει κάποιος άλλος. Για να έρθει κάποιος πρέπει να είναι στα πλαίσια των οικονομικών μας δυνατοτήτων. Στον βαθμό του δυνατό θα καλύψουμε τις επιθυμίες της τεχνικής ηγεσίας. Κάποιες σκέψεις έχουν γίνει, αλλά δεν θα επεκταθώ. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχουμε αν θα ενισχυθούμε και σε ποιες θέσεις. Θα πάρουμε παίχτη καλύτερο από αυτούς που έχουμε.

Διαβάστε επίσης: Γλύτωσε το «έμφραγμα» η Ανόρθωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ