aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σφήνα» της Παρί για Ράμσεϊ!

«Σφήνα» της Παρί για Ράμσεϊ!

Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στην Άρσεναλ, ο Άαρον Ράμσεϊ διανύει την τελευταία του σεζόν στο Λονδίνο. Παρά το γεγονός πως είναι βασικό στέλεχος και με τον Ουνάι Έμερι, έχει πάρει απόφαση να αλλάξει περιβάλλον.

Ο Ουαλός χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και η άρνηση του να υπογράψει νέο φανερώνει την επιθυμία του. Σε λίγες ημέρες ο Ράμσεϊ θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος το τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πρόσφατα δημοσιεύματα από την Ιταλία, παρουσίαζαν τη Γιουβέντους σαν το μεγάλο φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του. Η «Μεγάλη Κυρία» φέρεται πως αποτελεί την πρώτη επιλογή του ποδοσφαιριστή,αλλά για το καλοκαίρι.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν βιάζονται και είναι πρόθυμοι να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι που ο έμπειρος μέσος θα μείνει ελεύθερος.

Η Παρί πληρώνει για τον Ράμσεϊ

Στο παιχνίδι υπάρχει πάντα η Παρί Σεν Ζερμέν που δεν λέει «όχι» σε μια επιπλέον λύση στο χώρο του κέντρου. Πέρα από τις βασικές επιλογές, ο Τόμας Τούχελ δεν έχει βάθος στις θέσεις των χαφ. Ειδικότερα τώρα που ο Αντριέν Ραμπιό είναι με το ένα πόδι στη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την «L’Équipe» οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν κάνει δυναμική ρελάνς για την απόκτηση του παίκτη. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Παρί θα καλύψει τα «θέλω» του Ράμσεϊ,αλλά και της Άρσεναλ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Γαλλική ομάδα είναι πρόθυμη να προσφέρει μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει από τώρα δικό της τον Ουαλό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ