aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σφήνα στις μεγάλες, ίσως και εξτρέμ που να παίζει και κορυφή»

«Σφήνα στις μεγάλες, ίσως και εξτρέμ που να παίζει και κορυφή»

Ο Δημήτρης Λάζος, αναφέρθηκε στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα, μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, μίλησε για τη χρονιά που μας αφήνει η οποία ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα της Αμμοχώστου, καθώς και στα δεδομένα με τον Ιβάν Κάρλος και τη μετεγγραφική περίοδο.

«Ολοκληρώνεται άλλη μία χρονιά μακριά από την αγαπημένη μας Αμμόχωστο και ευχόμαστε να είναι η τελευταία. Μπήκαν πολύ καλές βάσεις από πέρσι για τη Νέα Σαλαμίνα του μέλλοντος, ώστε η ομάδα μας να μπει στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου. Η χρονιά αυτή που φεύγει ήταν πολύ σημαντική αφού δουλέψαμε με επιτυχία σε όλα τα επίπεδα για να μπουν γερές βάσεις σε θέμα εγκαταστάσεων και αγωνιστικού τομέα», είπε μεταξύ άλλων στον Super ΣΠΟΡ FM.

«Επικρατεί μία γενική διοικητική σταθερότητα αλλά και μεγάλη σταθερότητα στο θέμα της προπονητικής. Υπάρχει ένας βασικός κορμός στον οποίο κτίζουμε και φαίνονται τα αποτελέσματα εντός κι εκτός γηπέδου. Έχουμε πάθει και μάθαμε όσον αφορά στο οικονομικό γι’ αυτό και πλέον όλοι πληρώνονται στην ώρα τους, ή πριν από αυτήν. Έχουμε να αγωνιστούμε τεράστιες ομάδες, επομένως χρειάζεται χρόνος για να μπούμε σφήνα ανάμεσα στις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες», πρόσθεσε.

Για τον Ιβάν Κάρλος είπε: «Είναι μία από τις αρκετές περιπτώσεις που μας απασχολούν. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και δεν μπορούμε να πούμε με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει μία τέτοια κίνηση και με ποιο καθεστώς. Άρεσε στον Πουρσαϊτίδη από το Καλοκαίρι ο Κάρλος, αλλά βλέπουμε και τα οικονομικά δεδομένα που τη δεδομένη στιγμή δεν είναι στα μέτρα της Νέας Σαλαμίνας για να αποκτηθεί ο παίκτης. Θα χρειαστεί να διαφοροποιηθούν κάποια δεδομένα. Βλέπουμε κι αξιολογούμε διάφορες περιπτώσεις παικτών. Κεντρικός αμυντικός και επιθετικός αποτελούν προτεραιότητα στις μετεγγραφές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί εξτρέμ που να παίζει και στην κορυφή της επίθεσης».

Για τους παίκτες που τέθηκαν εκτός πλάνου: «Ενημερώθηκαν Μαουρίσιο και Σέσαρ ότι θα φύγουν αλλά δεν λύθηκε ακόμη η συνεργασία. Ο στόχος είναι δύο παίκτες ενδεκαδάτοι που θα βοηθήσουν. Μπορεί να προκύψει οτιδήποτε μέσα στις επόμενες μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ