aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣφαλιάρα της Νιουκάστλ στο 94' στα «μωρά» του Λάμπαρντ! (video)

Σφαλιάρα της Νιουκάστλ στο 94′ στα «μωρά» του Λάμπαρντ! (video)

Με ένα γκολ του Άιζακ Χέιντεν στις καθυστερήσεις η Νιούκαστλ πήρε σπουδαία νίκη επί της Τσέλσι με σκορ 1-0, και ενώ οι «μπλε» έμοιαζαν μέχρι εκείνο το σημείο ως η ομάδα που θα έβρισκε δίχτυα εάν ήταν να… ξεκολλήσει ο αγώνας!

Με πανηγυρισμούς έκλεισε το απόγευμα για τους οπαδούς της Νιούκαστλ, με το πρώτο κόρνερ των παικτών του Μπρους να είναι αρκετό για να νικήσει την άμυνα των «μπλε». Φέρει σαφή ευθύνη στο γκολ ο Κέπα, ο οποίος αιφνιδιάστηκε από την κοντινή σκαστή κεφαλιά του Χέιντεν και δεν μπόρεσε να κάνει σωστή επαφή με την μπάλα, που πέρασε από δίπλα του και κατέληξε στην δεξιά γωνία. Ήταν ο Σεντ-Μαξιμέν εκείνος που έβγαλε την συστημένη σέντρα, έχοντας ακόμη δυνάμεις αφού σε όλο το ματς οι συμπαίκτες του δεν τον «φόρτωναν» με μπαλιές.

Πολλές οι καθυστερήσεις τόσο στο δεύτερο όσο και στο πρώτο μέρος, με τις συχνές διακοπές στην αρχή να μην επιτρέπουν στις δύο πλευρές να βρουν ουσιαστικό ρυθμό. Αφού το παιχνίδι άρχισε να κυλάει κανονικά, η Τσέλσι δοκίμασε να βγει μπροστά και να απειλήσει, αλλά ήταν μια ευκαιρία της Νιούκαστλ που ξεχώρισε, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Κέπα μετά από κεφαλιά.

Μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια η Νιούκαστλ δοκίμασε να ισορροπήσει στο κομμάτι της κατοχής και του ελέγχου του ρυθμού, αλλά ήταν και πάλι η Τσέλσι εκείνη που οδηγούσε από ένα διάστημα και μετά. Όσο κυλούσε ο χρόνος, οι παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ πίεζαν περισσότερο, όμως η αντίπαλη άμυνα ήταν πάντα σωστά οργανωμένη και έτοιμη να απομακρύνει κάθε κίνδυνο.

Στην βαθμολογία, η Τσέλσι δεν κινδυνεύει για την ώρα από την πέμπτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο έμεινε έξι βαθμούς πίσω από την τρίτη Λέστερ που έχει και ματς λιγότερο. Από την πλευρά της, η Νιούκαστλ έκανε σημαντικό άλμα και φτάνοντας τους 29 βαθμούς απομακρύνθηκε στους επτά από την τελευταία τριάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ