aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σφαγή» Σίτι και Λέστερ, απούσας της Λίβερπουλ

«Σφαγή» Σίτι και Λέστερ, απούσας της Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ, που βρίσκονται στο κατόπι των «κόκκινων» θα αναμετρηθούν στο «Etihad» στην αναμέτρηση που τραβάει τα βλέμματα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες, μετά την απώλεια στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ και να πλησιάσει ξανά -τουλάχιστον- στη δεύτερη θέση, την ώρα που το σύνολο του Ρότζερς θέλει να καλύψει έδαφος από την κορυφή.

Στο Λονδίνο, Τότεναμ και Τσέλσι θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για την τετράδα, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να επιστρέψουν έπειτα από σερί δύο ηττών, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνπάιτεντ -που θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειές τους- θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ουραγού Γουότφορντ.

Στο ματς που ανοίγει σήμερα την αυλαία, Έβερτον και Άρσεναλ θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο «Γκούντισον Παρκ», με τους γηπεδούχους να είναι αρκετά ανεβασμένοι υπό την επίβλεψη του υπηρεσιακού Ντάνκαν Φέργκιουσον, την ώρα που οι «κανονιέριδες» θέλουν να «αναρρώσουν» από τη βαριά ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, μια μέρα μετά την πρόσληψη του Μικέλ Αρτέτα στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά, η 18η αγωνιστική:

Σάββατο, 21/12

Έβερτον-Άρσεναλ (14:30)
Μπόρνμουθ-Μπέρνλι (17:00)
Άστον Βίλα-Σαουθάμπτον (17:00)
Νόριτς-Γουλβς (17:00)
Μπράιτον-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (17:00)
Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ (19:30)

Κυριακή, 22/12

Γουότφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)
Τότεναμ-Τσέλσι (18:30)
Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ (αναβολή)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ