aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣέξπιρ: «Έχω λόγο στην ενδεκάδα»

Σέξπιρ: «Έχω λόγο στην ενδεκάδα»

Ο βοηθός προπονητής της Έβερτον Κρεγκ Σέξπιρ, μίλησε για το ματς με τον Απόλλωνα την Πέμπτη τονίζοντας ότι στην Έβερτον το βλέπουν σαν μια καινούργια αρχή. Ο προπονητής της ομάδας Σαμ Άλαρνταϊς δεν ήρθε στην Κύπρο, λόγω ενός ιατρικού ραντεβού.

Για το ποιος θα στήσει την ενδεκάδα είπε: «Είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Η τακτική από τον κύριο Άλαρνταϊς όμως είχα και εγώ λόγο στην ενδεκάδα. Ο Ιανουάριος δεν έχει σχέση απλά είναι μια ευκαιρία για αυτούς να αποδείξουν στη νέα αρχή με τον νέο προπονητή να δείξουν τι μπορούν να κάνουν».

Για το αν κάποιος από τους παίκτες θα αγωνιστεί και την Κυριακή σχολίασε: «Δεν έχει σημασία, η ενδεκάδα θα βγει από τις προπονήσεις. Μπορεί κάποιος που θα παίξει αύριο αλλά και την Κυριακή. Δεν το βλέπουμε έτσι αλλά σαν μια καινούργια αρχή. Οι παίκτες αυτοί που δεν θα αγωνιστούν αύριο πρέπει να το δουν έτσι για να πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα».

Για το τι συμβαίνει με τον προπονητή της ομάδας, Σαμ Άλαρνταϊς ανέφερε: «Είχε ένα ιατρικό ραντεβού δεν μπορούσε να το ακυρώσει όμως δεν είναι κάτι σοβαρό».

Από τους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Μόργκαν Σνάιντερλιν: «Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Σε κάθε παιχνίδι στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεικνύουμε πως αξίζουμε να παίζουμε στην ομάδα. Οπότε αυτό το παιχνίδι δεν είναι διαφορετικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ