aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣεβιλλάρα και ανατροπάρα ξανά! (video)

Σεβιλλάρα και ανατροπάρα ξανά! (video)

Το έκανε μία φορά κόντρα στη Λίβερπουλ και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, το έκανε και σήμερα και μας τρέλανε. Η Σεβίλλη έκανε μία σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Βιγιαρεάλ εκτός έδρας (3-2) σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στα La Liga όσον αναφορά τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Σεβίλλη δεν πτοήθηκε και ας έβλεπε την Βιγιαρεάλ να ξεκινάει το ματς ιδανικά, άλλωστε το σκηνικό το είχε ξαναζήσει. Ο Μπακαμπού άνοιξε το σκορ στο 19’ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (53’) με τον πρώην παίκτη τους τον Μπάκα.

Ο Κολομβιανός επιθετικός έκανε μία φανταστική ενέργεια, η άμυνα των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να τον σταματήσει, εκείνος πέρασε τους πάντες (και τον τερματοφύλακα) και έγραψε το 2-0. Πάντως δεν πανηγύρισε την επίτευξη του τέρματος ως ένδειξη σεβασμού στην πρώην ομάδα του.

Κάπου εκεί ξεκίνησε η επική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Αρχικά ο Λενγκλέτ (56’) και ένα λεπτό αργότερα ο Βάσκεθ (57’) έφεραν το ματς στα ίσα. Στη συνέχεια η Σεβίλλη κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ρουίζ, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ο Μπανέγα το εκτέλεσε και έδωσε το χρυσό τρίποντο στην ομάδα του. Η Σεβίλλη έφτασε τους 25 βαθμούς σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση, ενώ η Βιγιαρεάλ θα παραμείνει στους 24, ακριβώς κάτω από την ομάδα του Μπερίσο.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ