aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣεβασμό στον Απόλλωνα, αλλά είναι 11 εναντίον 11!

Σεβασμό στον Απόλλωνα, αλλά είναι 11 εναντίον 11!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο σεβασμός στον Απόλλωνα είναι δεδομένος, είπε ο Κέρκεζ ενόψει του αυριανού ντέρμπι και πρόσθεσε πως, υπάρχει μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα. Ο τεχνικός της ΑΕΛ, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, θέλησε να τονίσει ότι, την ώρα του αγώνα όλα μπαίνουν στο συρτάρι και σκέφτονται μόνο τον τρόπο που θα μπορέσουν να επιβληθούν του αντιπάλου τους.

«Κανονικά αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να ήταν μια μεγάλη γιορτή με γεμάτο το γήπεδο. Δυστυχώς δεν θα είναι έτσι, όμως ελπίζουμε να έλθει κόσμος για να δει το παιχνίδι. Τόσο ο Απόλλων όσο και εμείς, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ένα παιχνίδι που θα το απολαύσει ο κόσμος. Είναι ντέρμπι και οι πιθανότητες είναι 50-50. Αν θυμάστε στο περασμένο ματς που κερδίσαμε με 2-1 όταν ήρθε πίσω ο Σωφρόνης, είχα πει ότι είναι πολύ καλή ομάδα και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Κέρκεζ. Ακολούθως, τόνισε: «Ο σεβασμός υπάρχει μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Είναι 11 εναντίον 11. Εμείς θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Με προβληματίζουν οι απουσίες αλλά όποιος κι αν αγωνιστεί πρέπει να είναι έτοιμος».

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, καταλήγοντας παραδέχθηκε πως ο Φεβρουάριος είναι πολύ δύσκολος μήνας, όμως αξίζει η ομάδα του να βρίσκεται στην εξάδα, ενώ τα ματς του κυπέλλου με την ΑΕΚ είναι ίσες οι πιθανότητες. Μετά τη σημερινή προπόνηση, θα αποφασίσει ο Κέρκεζ σε ποιους ποδοσφαιριστές θα στηριχθεί η προσπάθεια της ομάδας του στο αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ο προπονητής της ΑΕΛ δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Αντρέ Τεϊσέιρα λόγω καρτών, ενώ όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι ο Γκοντάλ. Με ίωση ταλαιπωρείται ο Γερολέμου. Το παιχνίδι, μετά και τις τελευταίες αποτυχίες των γαλαζοκίτρινων, είναι σημαντικό, καθώς απ’ εδώ και πέρα όπως παραδέχθηκε και ο Κέρκεζ, κάθε βαθμολογική απώλεια θα τους απομακρύνει από την παρουσία τους στην εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ