aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣέτκους για Μπαραβίκας: «Ταχυδύναμος παίκτης, είναι ιδανική λύση…»

Σέτκους για Μπαραβίκας: «Ταχυδύναμος παίκτης, είναι ιδανική λύση…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όταν στα τέλη της μετεγγραφικής περιόδου του περασμένου Καλοκαιριού, η Νέα Σαλαμίνα αποκτούσε τον Χοσέ Ιγνάσιο Σαν Ρομάν, ζητήσαμε από τον πρώην κίπερ των ερυθρόλευκων Ερνέστας Σέτκους την άποψή του σχετικά με τα χαρακτηριστικά του 31χρονου Αργεντινού δεξιού μπακ-χαφ (διαβάστε εδώ). Τον γνωρίζει καλά, βλέπετε, από την κοινή τους θητεία στην ομάδα της Χάγης στην Ολλανδία την περίοδο 2016-17 κι όσα ανέφερε γι’ αυτόν ο Λιθουανός κίπερ, αποδεικνύεται σήμερα πως είχε δίκαιο και δεν χρειάζεται κάποια υπενθύμιση.

Όσο αξιόλογος παίκτης κι αν είναι ο Σαν Ρομάν, δεν μπορεί να τραβάει μόνος το κουπί μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας περιόδου. Έτσι, και με την επιστροφή του Τιμόθεου Παύλου να καθυστερεί, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ζήτησε παίκτη για την ενδυνάμωση της δεξιάς πλευράς και η διοίκηση δεν του χάλασε χατίρι. Έτσι αποκτήθηκε ο Ρολάντας Μπαραβίκας, ο οποίος είναι διαθέσιμος.

Διαβάστε επίσης: Ο Σκεύος Χρίστου πίσω από το deal με Μπαραβίκας (pic)

Η μετεγγραφή υλοποιήθηκε με τη συμβολή του Παρασκευά Χρίστου, πρώην αμυντικού του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας και άλλων κυπριακών ομάδων, ο οποίος εισήλθε για τα καλά στην πιάτσα των ατζέντηδων τα τελευταία χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Ο Πουρσαϊτίδης περιμένει αρκετά από τον Μπαραβίκας, αφού αυτός είναι που τον αξιολόγησε σε σημαντικό βαθμό και πήρε την τελική απόφαση για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Τα δελτία υγείας, οι αμφίβολοι και ο σίγουρος απών

Πιστεύει στον 24χρονο διεθνή Λιθουανό ο Ελλαδίτης κόουτς και μιας και αναφέραμε την καταγωγή του, ζητήσαμε εκ νέου την άποψη του Σέτκους, αφού οι δυο τους είναι συμπατριώτες και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της πιο πάνω χώρας της Βαλτικής. Ο 34χρονος κίπερ είπε τα πιο ουσιαστικά για τον κατά δέκα χρόνια συμπαίκτη του στην ομάδα της Λιθουανίας.

«Δεν θεωρείται παίκτης-σταρ στη Λιθουανία, αλλά είναι εργάτης και πολεμιστής. Για τη Νέα Σαλαμίνα θεωρώ πως είναι ιδανική λύση για τη δεξιά πλευρά και μαζί με τον Σαν Ρομάν η ομάδα θα δυναμώσει περισσότερο. Διαθέτει φυσική δύναμη και του αρέσει να επιτίθεται. Διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Σαν Ρομάν, αλλά θεωρώ πως διαθέτει καλύτερη φυσική δύναμη. Έχει προοπτική να γίνει ακόμη καλύτερος. Έχει καλές μπαλιές και δυνατό σουτ, ενώ χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια καλά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Διακρίνεται για την ταχύτητα και τη δύναμή του στις μονομαχίες. Είναι ταχυδύναμος παίκτης», ήταν τα λόγια του Σέτκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ