aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣετιέν για Μέσι-Αμπιντάλ: «Δεν είμαι πατέρας κανενός»

Σετιέν για Μέσι-Αμπιντάλ: «Δεν είμαι πατέρας κανενός»

Η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί το βράδυ της Πέμπτης στο «Σαν Μαμές» κόντρα στην Μπιλμπάο για το Copa del Rey, με το κλίμα να είναι όμως ιδανικό στο στρατόπεδο των μπλαουγράνα.

Αιτία η διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Ερίκ Αμπιντάλ με αφορμή την πρόσφατη απομάκρυνση του Ερνέστο Βαλβέρδε από την τεχνική ηγεσία (ο Αμπιντάλ έριξε την ευθύνη σε κάποιους παίκτες για την αλλαγή στον πάγκο και ο Μέσι τον κάλεσε να μιλήσει ονομαστικά και να μην εκτοξεύει κατηγορίες στον αέρα), με τον Σετιέν προσπαθεί από την πλευρά του να ρίξει τους τόνους.

«Έχουμε την υποχρέωση να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Μπιλμπάο,, αυτό είναι που μας ενδιαφέρει τώρα. Εμένα με νοιάζει το ποδόσφαιρο, τα υπόλοιπα είναι πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω και για τα οποία δεν θέλω να ξοδέψω δυνάμεις», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Καταλανών, για να συνεχίσει:

«Αν με ανησυχεί περισσότερο ο τραυματισμός του Ντεμπελέ ή ο εκνευρισμός του Μέσι; Με ανησυχεί το θέμα με τον Ντεμπελέ, επειδή πρόκειται για έναν εκπληκτικό παίκτη που τον είδα να δουλεύει με όρεξη και ο οποίος θα μείνει για τρεις-τέσσερις μήνες εκτός δράσης.
Τα υπόλοιπα είναι πράγματα που περνούν, που εμφανίζονται και μετά εξαφανίζονται. Τον Μέσι τον είδα χαμογελαστό, χαρούμενο που ήρθε να προπονηθεί και που είναι εδώ».

Σε νέα μάλιστα ερώτηση που του έγινε, για το κατά πόσα αυτά που δήλωσε ο Αμπιντάλ στη συνέντευξή του μπορούν να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου για τον Αργεντινό επιθετικό, ο Σετιέν υπογράμμισε: «Ο Λέο έχει την εμπειρία και την αντίληψη για να ξέρει τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει. Δεν είμαι ο πατέρας κανενός, δεν θα ανακατευτώ στη ζωή του Μέσι ή οποιουδήποτε άλλου, δεν είναι δική μου δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ