aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣετιέν: «Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τον Μέσι»

Σετιέν: «Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τον Μέσι»

Συνέντευξη στην El Pais και τον πρώην προπονητή των Ρεάλ και εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε ντελ Μπόσκε, παραχώρησε ο Κίκε Σετιέν. Ο 62χρονος αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Μπαρσελόνα -η οποία έμεινε στο 1-1 στη Βιτόρια με την Αλαβές το βράδυ του Σαββάτου- και τη συνύπαρξή του με τον Λιονέλ Μέσι.

«Υπάρχουν παίκτες που είναι δύσκολο να τους διαχειριστείς. Ένας από αυτούς είναι και ο Λέο, είναι αλήθεια. Σκέφτεσαι, παράλληλα, ότι είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ποιος είμαι εγώ να τον κάνω αλλαγή; Υπάρχει μια άλλη πλευρά -όχι η αγωνιστική- που είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς. Είναι πολύ κλειστός και σε αφήνει να δεις μόνο τα πράγματα που θέλει. Δεν μιλά πολύ. Εάν όμως κοιτάξει…», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το διασυρμό (2-8) από την Μπάγερν:

«Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα, περνάς στην ιστορία της Μπαρτσελόνα με αυτήν την ήττα. Αναλαμβάνω το μέρος της ευθύνης μου. Μια ημέρα θα γράψω γι’ αυτό. Αφότου με έδιωξαν κατάλαβα ότι η απόφαση είχε ληφθεί πριν από το ματς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ