aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣετιέν: «Δε νιώθω ότι αμφισβητούμαι»

Σετιέν: «Δε νιώθω ότι αμφισβητούμαι»

Η Μπαρτσελόνα απομακρύνθηκε κι άλλο από τον τίτλο μετά το χθεσινό 2-2 με την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου». Οι φωνές εναντίον του Κίκε Σετιέν πληθαίνουν, αλλά ο ίδιος τουλάχιστον δηλώνει πως νιώθει ασφαλής.

«Δεν αισθάνομαι πως αμφισβητούμαι και νιώθω αρκετά δυνατός για να συνεχίσω τη δουλειά μου», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

«Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια της ομάδας. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι πολύ πειθαρχημένη και πολύ δυνατή αμυντικά. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν δείχνει την καλή δουλειά που κάναμε», πρόσθεσε.

Όσο για το λόγο που χρησιμοποίησε τον Αντουάν Γκριεζμάν ως αλλαγή στο 90’; «Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο για εκείνον όταν υπάρχει τόσος λίγος χρόνος. Θα μιλήσω μαζί του. Δεν θα απολογηθώ όμως γιατί είναι θέμα αποφάσεων. Καταλαβαίνω όμως ότι μπορεί να νιώθει άσχημα, όπως άσχημα νιώθω κι εγώ γιατί είναι καλό παιδί και επαγγελματίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ