aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE ASerie A: Σκέψεις για μίνι τουρνουά στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Serie A: Σκέψεις για μίνι τουρνουά στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση θέλουν να προχωρήσουν ορισμένες ομάδες της Serie A. Όπως έγινε γνωστό διά στόματος του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Kiss Kiss», υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις ώστε να διοργανωθεί στις ΗΠΑ ένα μίνι τουρνουά.

Αυτό αναμένεται να συμβεί το διάτημα που θα διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, με τις ομάδες να θέλουν να μην μείνουν ανενεργές αλλά και να… διαφημίσουν τα brand names τους σε μία μεγάλη χώρα όπως οι ΗΠΑ.

Μάλιστα, αυτό έρχεται λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα περί σκέψης των ανθρώπων της UEFA ώστε να διοργανωθούν διάφορα παιχνίδια του Champions League στις ΗΠΑ αλλά και σε διάφορες χώρες της Ασίας.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω μίνι τουρνουά δεν υπάρχουν παρά μόνο ότι θα συμμετέχουν 6 ή 8 ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ