aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαSerie A: Φουλ δράση με ντέρμπι

Serie A: Φουλ δράση με ντέρμπι

Η Φερράρα έβαλε την προηγούμενη αγωνιστική «φωτιά» στη Serie A, καθώς η «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε από τη Γιουβέντους είχε ως αποτέλεσμα το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών που είχε η «βέκια σινιόρα» έναντι της Νάπολι να μειωθεί στους δύο. Έτσι, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η «μάχη» για τον τίτλο των «μπιανκονέρι» και των «παρτενοπέι», οι οποίοι θα «διασταυρώσουν τα ξίφη» τους στις 22 Απριλίου στο Τορίνο, στο πλαίσιο της 34ης ημέρας.

Σήμερα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν όλες οι αναμετρήσεις της 30ης αγωνιστικής, καθώς αύριο είναι το Πάσχα των Καθολικών, και το παιχνίδι που δεσπόζει στο πρόγραμμα είναι το ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Μίλαν. Η «Γιούβε» υποδέχεται τους «ροσονέρι», στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 30η ημέρα, και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς η Νάπολι έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο, αντιμετωπίζοντας νωρίτερα τη Σασουόλο στη Ρέτζιο Εμίλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ