aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣενάριο Ιβάνοβιτς για Ζενίτ

Σενάριο Ιβάνοβιτς για Ζενίτ

Την επόμενη στάση στην ποδοσφαιρική του καριέρα φαίνεται πως ετοιμάζει ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, καθώς σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Dailymail», ο 32χρονος αμυντικός είναι πολύ κοντά στην έξοδο από το «Στάντφορντ Μπριζ» με προορισμό την ρωσική Ζενίτ.

Ο διεθνής Σέρβος, ο οποίος μάλιστα είναι και από τους μακροβιότερους παίκτες των «μπλε» (από το 2008 στον σύλλογο), δεν είναι πια στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε και στο 3-4-3 που προτιμά ο Ιταλός τεχνικός, είναι χαρακτηριστικό πως μετρά μόλις 15 εμφανίσεις.

Συνεπώς ο ποδοσφαιριστή «αποζητά» την μετακίνησή του και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τρεισήμισι 3,5 ετών.

Ενδιαφέρον ωστόσο για τον Σέρβο αμυντικό παρουσιάζουν και ομάδες από την Πρεμιερ Λιγκ , όπως η Έβερτον, η Λέστερ και η Γουέστ Χαμ αλλά οι Ρώσοι φαίνεται να τον έχουν διεκδικήσει πιο δυνατά απ’ όλους τους άλλους.

Ο Ιβάνοβιτς έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι και τον Ιούνιο του 2017, αλλά αναφέρεται στο ρεπορτάζ ότι θα του επιτραπεί να μεταγραφεί ως ελεύθερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ