aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣενάριο για ΑΕΚ και Σίμο

Σενάριο για ΑΕΚ και Σίμο

Από το στόμα του Τσάβι Ρόκα κρέμονται στην ΑΕΚ για τις αποφάσεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Ισπανός Τεχνικός Διευθυντής κρατάει και το «κλειδί» για όλες τις υποθέσεις ακόμα και αυτής του Σωφρόνη Αυγουστή και το κατά πόσο ο Κύπριος τεχνικός θα είναι στον πάγκο των κιτρινοπράσινων και την επόμενη σεζόν.

Ο Καταλανός κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, με τις πληροφορίες από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα sportdog.gr να αναφέρουν ότι έχει ήδη λάβει την απόφαση να μην πορευτεί με τον Αυγουστή στον πάγκο και «φλερτάρει» με τον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο που διευτέλεσε στο παρελθόν βοηθός προπονητής στην Ομόνοια.

Στην ομάδα της Λάρνακας διαψεύδουν κατηγορηματικά τις πληροφορίες που φέρουν τον Γιώργο Σίμο στο στόχαστρο του Τσάβι Ρόκα και σημειώνεται πως δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για την επόμενη σεζόν. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι υπό εξέταση το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά το παρασκηνιακό δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportdog.gr

«Η στήλη έχει αποκαλύψει την… δημοφηλία του κόουτς Σίμου στην Κύπρο! Εσχάτως πληροφορήθηκα πως ο Τσάβι Ρόκα – ναι ο Ισπανός πρώην του Παναθηναϊκού, στον οποίο βεβαίως απέτυχε με θόρυβο – ο οποίος επέστρεψε ως τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ Λάρνακας (εκεί πίνουν νερό στο όνομά του), σχεδιάζει μια μεγάλη έκπληξη για την νέα σεζόν. Κι αυτό αφού σκέφτεται να μην πάρει Ισπανό προπονητή αλλά Έλληνα!

Στην ΑΕΚ Λάρνακας είναι βέβαια ο Σοφρώνης Αυγουστής αλλά δεν θα είναι και την νέα σεζόν. Με τον Τσάβι Ρόκα να “φλερτάρει” με τον Γιώργο Σίμο! Με τον 43χρονο κόουτς θυμίζω να είχε δεχτεί κρούση και για να αναλάβει την Εθνική Κύπρου, πριν καταλήξουν στον Νίκο Κωστένογλου και ενώ αυτός ήταν ακόμη στον πάγκο του ΟΦΗ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ