aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣεμέντο - Μπαρτσελόνα: Λήστεψαν το σπίτι του πριν από το Clasico

Σεμέντο – Μπαρτσελόνα: Λήστεψαν το σπίτι του πριν από το Clasico

Θύμα ληστείας έπεσε ο Νέλσον Σεμέντο το μεσημέρι της Τετάρτης, με άγνωστους να εισβάλλουν στο σπίτι του όσο εκείνος διέμενε με την αποστολή της Μπαρτσελόνα στο ξενοδοχείο.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Νέλσον Σεμέντο, εν αναμονή του Clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης (21:00).

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ματς και συγκεκριμένα γύρω στις δύο το μεσημέρι (ώρα Βαρκελώνης), άγνωστοι λήστεψαν το σπίτι του Πορτογάλου μπακ των μπλαουγκράνα, εκμεταλλευόμενοι την διαμονή του εδώ και τρεις μέρες στο ξενοδοχείο «Sofia» ως μέλους της αποστολής των δύο ομάδων.

Όπως αποκάλυψε ραδιοφωνικός σταθμός της Ισπανίας, οι δράστες έκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα του, αποκομίζοντας κοσμήματα, ρολόγια και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας, σε μια συχνή περίσταση των τελευταίων χρόνων στην χώρα, αφού ανάλογα θύματα έπεσαν στο παρελθόν και οι Κασεμίρο, Τόμας Παρτέι και Άλβαρο Μοράτα, ο τελευταίος μάλιστα δύο φορές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ