aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣελάγια… ο ψυχρός εκτελεστής!

Σελάγια… ο ψυχρός εκτελεστής!

Ο Εμίλιο Σελάγια, με την παρουσία του στο διάστημα που βρίσκεται στον Απόλλωνα αλλά και προηγουμένως όταν ήταν στον Εθνικό Άχνας, δείχνει σχεδόν σε κάθε ματς τη δεινότητά του στο σκοράρισμα. Είδε δίκτυα μέσα στο «Ολίμπικο», όμως το γκολ κόντρα στη Μαρσέιγ ήταν καθοριστικό αφού χάρισε τον ένα βαθμό στην ομάδα του.

Ρέει κρύο αίμα στις φλέβες του Αργεντινού. Εκεί που τον χρειάζεται ο Απόλλωνας δείχνει την ωριμότητα και την ικανότητά του. Σε ένα χρονικό σημείο όπου φαίνονταν πως τα φώτα θα έσβηναν, ο Σελάγια άρπαξε την ευκαιρία ή καλύτερα την κεφαλιά – πάσα του Παπουλή και τη μετέτρεψε σε γκολ. Έφτασε τα πέντε γκολ στη φετινή περίοδο (τέσσερα στην Ευρώπη και ένα στο πρωτάθλημα).

Περί τα τέλη της αναμέτρησης και λόγω της μεγάλης προσπάθειας, ο 31χρονος επιθετικός έβγαλε κούραση, όμως άντεξε και όταν βρήκε την ευκαιρία έδειξε την κλάση του. Ο Αργεντινός προτιμήθηκε στο αρχικό σχήμα, αντί του Μάγκλιτσα και δικαίωσε τον προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ