aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣελάγια: «Ευγνώμων σε Κίρζη και Σωφρόνη. Θα μου λείψει ο Πέδρο»

Σελάγια: «Ευγνώμων σε Κίρζη και Σωφρόνη. Θα μου λείψει ο Πέδρο»

Συγκινημένος και περήφανος αποχαιρέτησε τον Απόλλωνα ο Εμίλιο Σελάγια. Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα των «γαλάζιων» και στο τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό αποχαιρέτησε την οικογένεια του Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδια για εμάς, για το μέλλον της ομάδας στο πρωτάθλημα. Είμαστε ευτυχισμένοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Νιώθω πολλά συναισθήματα, για τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή. Είμαι ευγνώμων για τον κ.Κίρζη, για τον Σωφρόνη που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω για μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Απόλλων και τώρα να πάρω την μετεγγραφή αυτή στο εξωτερικό. Ευχαριστώ τον κόσμο του Απόλλωνα, είναι υπέροχος και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Γνωρίζω την ηλικία μου και δεν ξέρω αν θα είχα ποτέ ξανά τέτοια ευκαιρία. Θα μου λείψει ο Πέδρο, μου έδωσε και σήμερα μία ασίστ. Eύχομαι κάποτε να επιστρέψω στον Απόλλωνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ