aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣεισμός στην Μπεϊτάρ: «Δεν θα πάρω μουσουλμάνους»

Σεισμός στην Μπεϊτάρ: «Δεν θα πάρω μουσουλμάνους»

Παράγοντας της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ομάδα που είναι ταυτισμένη με την ισραηλινή εθνικιστική δεξιά, σύμφωνα με το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA, απολύθηκε, μόλις 10 μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, για δηλώσεις που έκανε σε μια εφημερίδα: «Δεν πρόκειται να πάρω έναν μουσουλμανικό παίκτη στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Η απόλυση του «ειδικού συμβούλου» και πρώην προπονητή Ελι Κοέν διατάχθηκε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας Ελι Ταμπίμπ., προκαλώντας…σεισμό. Να σημειωθεί ότι, πριν από πέντε χρόνια, δύο Τσετσένοι μουσουλμάνοι παίκτες, αναγκάστηκαν να φύγουν, όταν δοκίμασαν την εχθρική στάση των οπαδών.

«Στο παρελθόν έχω προπονήσει ισλαμιστές ποδοσφαιριστές σε άλλες ομάδες, αλλά στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ δεν θα το πάρω. Είμαι απλώς ρεαλιστής, όχι ρατσιστής», είπε ο Κοέν. Ακολουθώντας μία σκληρή στάση ενάντια στους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της «La Familia», ο ιδιοκτήτης Ταμοΐμπ δεν δίστασε να τον απολύσει αμέσως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ